Μαρτίνς: “Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League” (vid)


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (25/11, 22.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς πρόκρισης με τους Τούρκους αναφέροντας:

Αν θα δούμε κάτι διαφορετικό στην ομάδα και αν υπάρχουν προβλήματα: “Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ο Καρμπόβνικ και ο Κούντε προπονήθηκαν κανονικά και θεωρητικά είναι έτοιμοι. Με την εξαίρεση του Φορτούνη είμαστε όλοι έτοιμοι. Οι αποφάσεις μου έχουν ληφθεί, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω κάτι εδώ. Επίσης το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Τουρκίας”.

Αν τον απασχολεί η αντίδραση της άμυνας, ενόψει ενός αγώνα που τα λάθη απαγορεύονται: “Στην ΑΕΚ κάναμε πολύ καλό ματς, σε τακτική και εξυπνάδα, εφαρμόσαμε ό,τι είχαμε αποφασίσει για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο. Τα λάθη στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν, αυτά της άμυνας στο ντέρμπι ήταν ατομικά. Αν ήταν κάτι συνολικό θα με απασχολούσε, όμως αυτά τα λάθη γίνονται και συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη λειτουργία όλης της ομάδας και ανασταλτικά”.

Πώς διαφοροποιεί τα πλάνα του η αλλαγή συστήματος του Περέιρα; “Υπάρχει αμφιβολία για το πώς θα κατεβάσει την ομάδα του. Με την Γαλατά έπαιξε με τετράδα στην άμυνα, συνήθως έχει πέντε πίσω. Είμαστε προσαρμοσμένοι σε ό,τι αντιμετωπίσουμε, δεν είμαστε 100% σίγουροι για το πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Όταν λέμε ότι θα προσαρμοστούμε, αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία μας. Σε κάποια σημεία ίσως αλλάξει η στρατηγική, αλλά γενικά ο στόχος μας είναι ένα καλό ματς, με κατοχή, να κάνουμε ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά μπροστά στον κόσμο μας”.

Είναι ένα κίνητρο να παίζεις κόντρα στους καλύτερους και να μην υπάρχει σκέψη για επιλογή διοργάνωσης, όπως κάποιοι ίσως κάνουν. Μπορεί να είναι και η Μπαρτσελόνα στο Europa για παράδειγμα: “Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό κάτι άλλο, παρά να μείνουμε στη διοργάνωση. Είτε είναι η Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα, το Europa League εξελίσσεται σε ένα μικρό Champions League. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και αυτό προστάζει η κουλτούρα του συλλόγου μας. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη δεν υπάρχει”.

Τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της Φενέρ σε σχέση με αυτό με την Άιντραχτ: “Στη Γερμανία να επαναλάβω ότι χάσαμε δίκαια, στην Ελλάδα ήταν διαφορετικά και δεν μας άξιζε η ήττα, ίσως ούτε ισόπαλο δεν έπρεπε να έρθει το ματς. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πληρώσαμε την αστοχία μας. Είχαμε στο δεύτερο μέρος τουλάχιστον τρεις καθαρές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δεν απείλησε αλλά με δύο αντεπιθέσεις μας πήρε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί αμυντικά, αλλά και να είμαστε πιο εύστοχοι στις επιθέσεις μας. Είχαμε κάνει καλό παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για εμάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.