Europa Conference League: Στους «8» η Γουέστ Χαμ, συνεχίζεται το ευρωπαϊκό ταξίδι για Αλκμάαρ και Παυλίδη – Χατζηδιάκο! (hls)

Η Γουέστ Χαμ πέρασε στα προημιτελικά του Europa Conference League, καθώς επικράτησε με 4-0 της ΑΕΚ Λάρνακας εντός έδρας. Στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Αλκμάαρ του Παυλίδη και Χατζηδιάκου, ο πρώτος σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στην Λάτσιο. Στην επόμενη φάση και οι Νις - Άντερλεχτ.

Νις, Αλκμάαρ, Γουέστ Χαμ και Άντερλεχτ συμπλήρωσαν τα παζλ των προημιτελικών για το Europa Conference League. Νωρίτερα και οι Βασιλεία, Φιορεντίνα, Γάνδη και Λεχ Πόζναν εξασφάλισαν τη θέση τους.

Αλκμάαρ – Λάτσιο: 2-1

Στο παιχνίδι της Αλκμάαρ με τη Λάτσιο, οι Χατζηδιάκος και Παυλίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των Ολλανδών. Η Λάτσιο στο 22′ ο Φελίπε Άντερσον άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε προσωρινά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Κάρλσον, ο οποίος πέτυχε ένα φανταστικό γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 62ο λεπτό ο Παυλίδης γράφει το όνομα του στον πίνακα του σκορ. Ο Έλληνας διεθνής είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο».

Βιγιαρεάλ – Άντερλεχτ: 0-1

Χωρίς σημαντικές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα ΒιγιαρεάλΆντερλεχτ. Η σημαντικότερη στιγμή στο α’ ημίχρονο ήλθε από τους γηπεδούχους, στο 45ο λεπτό ο Μορένο «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι.

Η Άντερλεχτ στο 50′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ντιαβαρά αστόχησε σε κενή εστία μετά τη λάθος εκτίμηση του Πέπε Ρέινα.

Στο 73′ ο Σλιμανί δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μετά την ασίστ του Μουρίγιο μέσα στην έδρα των Ισπανών για το 1-0.

Γουέστ Χαμ – ΑΕΚ Λάρνακας: 4-0

Η Γουέστ Χαμ πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Europa Conference League, κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 22′, ύστερα από ωραία συνεργασία των Φορνάλνς και Σκαμάκα, ο δεύτερος «έγραψε» το 1-0. Στο 45ο λεπτό η κυπριακή ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γκουστάβο Λέδες αποβλήθηκε με παρέμβαση του VAR. Δυναμική η επιστροφή των «σφυριών» από τα αποδυτήρια. Η Γουέστ Χαμ στο 47ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της, ο Πίριτς απέκρουσε το πρώτο σουτ του Σκαμάκα, στην επαναφορά ο Μπόουεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 50′ ο Κρέσγουελ έκανε τη σέντρα και ο Μπόουεν σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Δεκαπέντε λεπτά μετά η Γουέστ Χαμ κέρδισε κόρνερ, ο Κρέσγουελ ανέλαβε την εκτέλεσε. Ο Σούτσεκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μουμπάμα σημείωσε το πρώτο του γκολ, κάνοντας το 4-0 για τους Άγγλους.

Νις – Σέριφ: 3-1

Η Νις πέτυχε δύο νίκες κόντρα στη Σέριφ για τη φάση των «16» του Europa Conference League και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι στο 30ο λεπτό προηγήθηκαν στο παιχνίδι, ο τερματοφύλακας, Κάσπερ Σμάιχελ έκανε την σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Λαμπόρντ, ο οποίος έδωσε την πάσα στο Τουμάμ και ο τελευταίος «κρέμασε» τον Κόβαλ για το 1-0. Στο 53ο λεπτό ο Μοφί με ωραίο πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Δύο λεπτά αργότερα η Σέριφ απάντησε στα γκολ της Νις με τον Ταπσομπά να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γιουσούφ. Στο 79′ ο Μοφί σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το 3-1 για τους Γάλλους και έτσι κλείδωσε την πρόκριση των Γάλλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.