Ιορντανέσκου: «Η γενιά μας δεν έχει όρια»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας, Έντουαρντ Ιορντανέσκου, εμφανίστηκε πανευτυχής στην συνέντευξη τύπου μετά την νικηφόρα πρεμιέρα όνειρο στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ρουμανίας μετά το επιβλητικό 3-0 απέναντι στην Ουκρανία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε Ρουμάνο παντού στον κόσμο. Ξέρω ότι ήταν μαζί μας σήμερα. Ήταν μια φανταστική προσπάθεια από την ομάδα μου. Αν είχατε αμφιβολίες, νομίζω ότι μπορείτε να με πιστέψετε τώρα που αυτή είναι μια εξαιρετική ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά είναι απίστευτο. Από τότε που ήρθα στην εθνική ομάδα, πέρασα δύσκολες στιγμές. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Είχαμε και άλλες μεγάλες παραστάσεις».

«Είχαμε χρυσές γενιές με μεγάλες παραστάσεις, αλλά αυτή η γενιά αντιπροσωπεύει την ψυχή. Αυτή η ομάδα έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια σε όλα. Τόσο μεγάλη καρδιά όσο αυτή η ομάδα, κανείς δεν είχε ποτέ. Αυτή η γενιά είναι χωρίς όρια. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις. Η οικογένειά μου έχει ζήσει κάθε στιγμή μαζί μας. Έπρεπε να στείλω τέσσερα αυτοκίνητα για να τους παραλάβω, οπότε πρέπει να τα ευχαριστήσω που ήρθαν μαζί μας. Η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Ακόμα κι αν δεν ήμουν προπονητής, η οικογένειά μου και εγώ πιθανότατα θα ήμασταν όλοι εδώ σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.