Λουξεμβούργο – Βοσνία 4-1 : Επιβλητικά και με θεαματικό τρόπο! (highlights)

Ανώτερη ως ομάδα, φιλόδοξη και ευδιάθετη η ομάδα του Λουξεμβούργο νίκησε 4-1 την Βοσνία, κατακτώντας την 3η θέση στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Είχε εξ αρχής το βαθμολογικό κίνητρο, προσδοκώντας ένα στραβοπάτημα των Σλοβάκων, που εν τέλει δεν ήρθε! Μικρό το “κακό” για αυτή την φαντεζί ομάδα του Λουξεμβούργο που καθήλωσε από το ξεκίνημα τους Βόσνιους στο ρόλο του κομπάρσου. Ο Όλεσεν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ το 6ο λεπτό και στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ως το φινάλε του πρώτου μέρους προσπαθούσαν να φανούν χωρίς αποτέλεσμα!

Στο 25′ και έπειτα από εναέρια σύγκρουση του Χατζηαχμέτοβιτς με τον Κρίστοφερ Μάρτινς και έπειτα από παρέμβαση του VAR δόθηκε πέναλτι στο Λουξεμβούργο και η ευκαιρία στον Ροντρίγκες να κάνει το 2-0, όπως και το έπραξε..

Στην επανάληψη οι Βόσνιοι έψαξαν με πιο επιθετικό τρόπο την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια. Στο 55′ έπειτα από φάση διαρκείας και σέντρα η μπάλα βρήκε στα… οπίσθια του Μούγιακιτς και κατέληξε στα δίχτυα! Το 3-0 επί της ουσίας κατέδειξε τον νικητή του ματς. Η Βοσνία έψαχνε ως το φινάλε το “γκολ της τιμής” και το βρήκε στο 93′ από την κεφαλιά του Γκόικοβιτς όμως ο πιο ποιοτικός παίκτης του Λουξεμβούργου, Γκέρσον Ροντρίγκες ήθελε να γράψει αυτός τον επίλογο του ματς, κάνοντάς του κατά τρόπο παραγωγικό καθώς με σουτ στο 95′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1..

Η ομάδα του δεν πρόλαβε την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας αλλά σίγουρα έκανε την πιο πειστική εμφάνιση της ιστορίας της στα χρονικά των προκριματικών του Euro…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.