Βοσνία-Ισλανδία 3-0: Μπορεί και χωρίς τον Τζέκο (hls)

Ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου έκανε η Βοσνία, η οποία ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και επιβλήθηκε 3-0 της Ισλανδίας, χωρίς να χρειαστεί καν η παρουσία του Έντιν Τζέκο που έμεινε στον πάγκο.

Πολύ ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο η Βοσνία προηγήθηκε 2-0 και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά ο Ρούναρσον ήταν σε καλή βραδιά, με τουλάχιστον πέντε πολύ καλές επεμβάσεις σε αυτό το διάστημα. Ο Ράντε Κρόυνιτς αναδείχτηκε σε πρόσωπο της βραδιάς,πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του, με αριστερό σουτ στο 14ο λεπτό και με δεξί βολέ στο 40΄. Και στις δύο περιπτώσεις, ο άσος της Μίλαν κινήθηκε ως κρυφός επιθετικός και σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη η Ισλανδία ανέβασε την απόδοση της, πίεσε περισσότερο, αλλά η ομάδα του Χατζιμπέγκιτς είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, κινδύνευσε ελάχιστα και σκόραρε για τρίτη φορά στο 63ο λεπτό,με το νέο της μεγάλο αστέρι τον 19χρονο Αμάρ Ντέντιτς για το τελικό 3-0. Μάλιστα μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Σλοβακίας,με το Λιχτενστάιν, οι Βόσνιοι είναι παρέα με την Πορτογαλία στην κορυφή του ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.