Ρόμπερτς: «Το 99% του κόσμου θέλει Δανία»

Ο αμυντικός της Ουαλίας Κόνορ Ρόμπερτς παραδέχεται ότι ο περισσότερος κόσμος θα υποστηρίξει τη Δανία στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Euro.

Οι Δανοί κέρδισαν τη συμπάθεια ουδέτερων και μη για τα όσα πέρασαν και τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στην περιπέτεια του Κρίστιαν Έρικσεν.

Οι «δράκοι», αν και πέρασαν στην επόμενη φάση επίσης ως αουτσάιντερ, δεν θα έχουν πολλούς υποστηρικτές εκτός της χώρας τους στο ματς του Άμστερνταμ και ο παίκτης της Σουόνσι το αναγνωρίζει.

«Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά ελπίζω να κερδίζουμε. Νομίζω ότι το 99% του κόσμου θα υποστηρίξει τη Δανία. Όμως είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, οπότε είμασε σε καλή περίοδο. Η Δανία είναι πραγματικά καλή ομάδα και θα έχει μεγάλη υποστήριξη, αλλά όταν περάσουμε τις γραμμές του γηπέδου πρέπει να τα δώσουμε όλα», ειπε ο Ρόμπερτς, προειδοποιώντας ότι όποιος υποτιμήσει την ομάδα του θα το πληρώσει:

«Δεν περίμενε κανείς ότι θα περνούσαμε τον όμιλο αλλά τα καταφέραμε. Νομίζω ότι πάντα ήμασταν υποτιμημένοι. Αν δει κανείς το ρόστερ μας έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Είχαμε πολύ δύσκολο όμιλο, ήταν σχεδόν 50-50 εκτός της Ιταλίας. Μας υποτίμησαν. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή κάποιοι παίκτες δεν είχαν παίξει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως παίξαμε καλά στο τουρνουά και ό, τι κάνουμε από εδώ και πέρα είναι μπόνους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.