Αρτέτα: «Θα πρέπει να παράγουμε περισσότερες φάσεις»

Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ερχόμενη αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Πόρτο, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει νακερδίσει, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση της Κυριακής της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το πρώτο ραντεβού της φάσης των 16 του Uefa Champions League μεταξύ Άρσεναλ και Πόρτο δεν εξελίχθηκε καλά για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο «Ντραγκάο». Ο Μικέλ Αρτέτα εν όψει της ρεβάνς στο «Εμιρέιτς» (12/3, 22:00), τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη απέναντι στους «δράκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να παράγουμε περισσότερες φάσεις σε σχέση με το πρώτο ματς. Αυτό είναι το επίπεδο του Champions League, έχουμε κορυφαίες ομάδες μπροστά μας και θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε την ευκαιρία μας την Τρίτη μπροστά στο κοινό μας και στο δικό μας γήπεδο.

Για 96 λεπτά φέρτε μαζί σας ενέργεια και φωνή και ας το πετύχουμε μαζί. Θα πρέπει να πετύχουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει εδώ και 14 χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρτέτα, ενώ σχολίασε και την ισοπαλία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο κυριακάτικο ντέρμπι της Premier League, κάτι που έφερε την ομάδα του στην κορυφή δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε:

«Είναι ωραίο να βρίσκεσαι στην κορυφή, αυτό είναι σίγουρο. Έγινε ένας εκπληκτικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ δύο υπέροχων ομάδων που είχαν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις. Βλέποντας το επίπεδο αυτών των δύο ομάδων, είναι εκπληκτικό που είμαστε μέσα στο κόλπο του τίτλου και μάλιστα βρισκόμαστε στην κορυφή. Φυσικά και αυξάνονται οι φιλοδοξίες μας, φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι αλλά κοιτάζουμε παιχνίδι-παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.