Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3: Πήρε την πρόκριση με τριάρα! (vids+hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με εμφατική νίκη από το Ρότερνταμ, κόντρα στη Φέγενορντ, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί, και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους "16" του Champions League - Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ και δύο αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ

Την τρίτη της νίκη στον Ε όμιλο του Champions League, και με εμφατικό τρόπο μάλιστα, πέτυχε το βράδυ της Τρίτης (28/11) η Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιβλήθηκε στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ της Φέγενορντ με σκορ 1-3 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των “16” του θεσμού. Αυτό που επιζητεί, πλέον, είναι η οριστική κατάληψη της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου, η οποία θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία, στην αναμέτρηση των “ροχιμπλάνκος” εκεί με τη Λάτσιο.

Στο παιχνίδι στο Ντε Κάιπ η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη (51% – 49%), όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τα γκολ. Το πρώτο, βεβαίως, το πέτυχαν με τη βοήθεια του Λουτσάρελ Χερτρούιντα, ο οποίος το έκανε… δώρο στους αντιπάλους του μόλις στο 14ο λεπτό. Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ισπανική ομάδα, ενώ πάγωσε τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο είναι σπάνιας ομορφιάς! Η έμπνευση του Μάριο Ερμόσο και η άψογη εκτέλεσή του στο 57ο, καθιστά το τέρμα αυτό υποψήφιο για ένα από τα καλύτερα ολόκληρης της χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Φέγενορντ πήγε να μπει στο παιχνίδι στο 77ο, με το γκολ του Βίφερ, όμως, και πάλι έβγαλε τα μάτια της μόνη της, καθώς στο 81ο νέο αυτογκόλ, του Χιμένες αυτή τη φορά, διαμόρφωσε το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους «Τσόλο» Σιμεόνε για την 100ή παρουσία του στον πάγκο της ισπανικής ομάδας σε αγώνα του Champions League με τη νίκη που πέτυχαν, αν και το τελικό αποτέλεσμα γράφτηκε με δύο αυτογκόλ προσφορά από τους γηπεδούχους! Οι Ισπανοί είναι στους 11 βαθμούς, η Λάτσιο στους 10 και παίζουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση την επόμενη αγωνιστική, που είναι η 6η και τελευταία, ενώ η Φέγενορντ έμεινε στους 6 βαθμούς και συνεχίζει στο Europa League, αφού η Σέλτικ έχει 1 βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.