Κρεμονέζε – Πάρμα 1-2: Παρέμεινε πρώτη και αήττητη (highlights)

H Πάρμα δυσκολεύτηκε, όμως πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την έδρα της Κρεμονέζε και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στην Serie B, μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια (που αντιμετώπιζε την ομάδα που είχε ανεβάσει πριν δύο χρόνια στη Σέριε Α), έχει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και με 20 πόντους οδηγεί την κούρσα, τέσσερις μπροστά από την Παλέρμο.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν μετά από πέντε αγώνες και έμειναν στο μέσο της βαθμολογίας με δέκα πόντους, ενώ δεν έχουν κερδίσει σε πέντε ματς στο γήπεδό τους.

Η Πάρμα σκόραρε στο 4′ με σουτ του Ζομ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ του επιθετικού Μπονί στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στη συνέχεια και είχαν ευκαιρίες με Κόντα, Βάσκες, αλλά κυρίως τον Σερνίκολα, που ανάγκασε τον Τσιτσισόλα σε πολύ καλή επέμβαση με σουτ στο 23′. Η Κρεμονέζε, είχε και αυτή ένα γκολ που ακυρώθηκε, στο 26′ από τον Βάσκες, επίσης για οφσάιντ με εξέταση από τον VAR.

H Πάρμα σοβαρεύτηκε στο β’ και άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό με τρομερό μακρινό σουτ από τον Ερνάνι.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως, ο Καστανιέτι εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής από τον άξονα, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ερνάνι και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Τσιτσισόλα για το 1-1.

Οι «τζιαλομπλού», στο 66ο λεπτό κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά, με τον Ζομ να βγάζει κάθετη μπαλιά για τον Μαν και τον Ρουμάνο να περνά την μπάλα πάνω από τον Σαρ με ωραία εκτέλεση, γκολ που κατακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς αρχικά είχε ακυρωθεί.

Η Κρεμονέζε προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Τσόφανι στις καθυστερήσεις πέρασε άουτ.

Kρεμονέζε (Στρόπα): Σαρ – Αντόφ, Ραβανέλι (46′ Μπιανκέτι), Λοκοσβίλι – Σερνίκολα, Κολοκόλο (82′ Τσόφανι), Καστανιέτι, Αμπρέγο (61′ Οκερέκε), Τζανιμάκια (69′ Κουαλιάτα) – Βάσκες (82′ Μάιερ), Κόντα.
Πάρμα (Πέκια): Τσιτσισόλα – Κουλιμπαλί, Οσόριο, Ντελπράτο, Ντι Κιάρα (87′ Ανσάλντι) – Μπερναμπέ, Ερνάνι – Ζομ (72′ Μπέγκιτς), Μαν (72′ Μαν), Μπενέντιτσακ (78′ Μιχάιλα) – Μπονί (77′ Τσόλακ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.