Άρης: Γύρισαν Κουέστα, Οτουμπάτζο, Γκρέι (pics)


Ο Χουλιάν Κουέστα, ο Μόουζες Οντουμπάτζο και ο Αντρέ Γκρέι -λόγω των γάμων τους- είχαν παραπάνω μέρες άδειας.

Και οι τρεις γύρισαν και μπήκαν στον ρυθμό της προετοιμασίας όπως βέβαια μπήκε στην προετοιμασία και ο Ντομαγκόι Πάβισιτς που είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας με μετεγγραφή. Οι τρεις παίκτες είναι στη διάθεση του Απόστολου Τερζή και των συνεργατών του.

Στην προετοιμασία φυσικά παίρνει μέρος κανονικά ο Ματέο Γκαρσία.

Για τον Αργεντινό υπάρχει το δημοσίευμα από το Μεξικό για το ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα Άτλας και μένει να ξεκαθαρίσει το θέμα. 

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη αναφέρει τα εξής: 

“Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση και τακτική).

Νέα πρόσωπα στη σημερινή προπόνηση ήταν οι Julian Cuesta, Moses Odubajo και Andre Gray, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδεια που είχαν, λόγω του γάμου τους, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Domagoj Pavicic.

Αύριο το πρωί η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Ισραήλ, όπου θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (25/06).

Στο διάστημα της παραμονής της είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή δύο φιλικών με την Μακάμπι Χάιφα, μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιλάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τόσο το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (21:00) όσο και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο (24/06, 20:00) θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

* Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και είχε μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Τερζή και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας θα ξεκινήσει προπονήσεις μετά την επιστροφή του ΑΡΗ από το Ισραήλ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.