Γκαρσία: “Ο Άτλας του προσφέρει τριετές συμβόλαιο”

Η μεξικανική ιστοσελίδα am.com.mx αναφέρει ότι η μεξικανική ομάδα, Άτλας, θέλει να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία από τον Άρη, του δίνει τριετές συμβόλαιο και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του

Μια ανάσα από τη μεξικάνικη ομάδα Άτλας υποστηρίζει η μεξικάνικη ιστοσελίδα am.com.mx ότι βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Αργεντίνο παίκτη του Άρη οι Μεξικάνοι προσφέρουν τριετούς διάρκειας συμβόλαιο συνεργασίας και βρίσκονται στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης, τόσο μαζί του, όσο και με τους “κίτρινους”.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας έχει τίτλο: “Ο Άτλας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη Θεσσαλονίκης”. Ο υπότιτλος λέει: “Ο Αργεντινός εξτρέμ μπορεί να ενισχύσει τις αλεπούδες στο πρωτάθλημα Apertura 2023”.

Το κείμενο αναφέρει: “Οι Rojinegros del Atlas είναι πολύ κοντά να εξασφαλίσουν την ενίσχυσή τους με τον Ματέο Γκαρσία, τον Αργεντινό εξτρέμ που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα. Η Super Deportivo μπόρεσε να μάθει ότι τα στελέχη της Atlas βρίσκονται στην τελευταία φάση της διαπραγμάτευσης για τον Ματέο Γκαρσία και αυτή τη στιγμή οριστικοποιούν τις λεπτομέρειες της αγοράς. Η Atlas προσφέρει στον Γκαρσία τριετές συμβόλαιο και υπάρχει και συμφωνία”.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο παίκτης πράγματι έχει δεχτεί πρόταση από τη μεξικάνικη ομάδα, την οποία συζητά σοβαρά με τους εκπροσώπους του. Γι’ αυτό και βρέθηκε χθες (19/6) στην Αθήνα, όπου είχε συνάντηση με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, ώστε να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον Γκαρσία, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά από τη μεταγραφή στο βαθμό που επιθυμεί. Είναι μια τριμερής διαπραγμάτευση, η οποία αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.