ΑΕΚ: Η σύζυγος του Γιόνσον τον ντύνει στα “κιτρινόμαυρα” (pics)

Το σημαντικότερο ενδεχομένως σύμμαχο στην προσπάθειά της να εντάξει στο δυναμικό της τον Γενς Γιόνσον έχει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή, καθώς όπως ανέφερε το “Kicker”, συζητάει με την Χοφενχάιμ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έπαιξε δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα όμως περιμένει την απάντηση του Γενς Γιόνσον στην πρόταση που του έχει καταθέσει για συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο 29χρονος Δανός είναι γεγονός πως βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες δύο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με τον εκπρόσωπό του και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο Γιόνσον επιβεβαιώσε τις συζητήσεις με την ΑΕΚ και την επιθυμία της Ένωσης να τον κάνει δικό της, ενώ και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, η ΑΕΚ θα έχει έναν σημαντικό (αν όχι τον σημαντικότερο) σύμμαχο, καθώς η σύζυγος του Γενς Γιόνσον ταξίδεψε μαζί του στην Αθήνα για να δει το πιθανό καθημερινό περιβάλλον τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Novasports.gr έμεινε κατενθουσιασμένη από τις συνθήκες και τη ζωή που συνάντησε στη χώρα μας.

Οπότε, από τη στιγμή που η σύζυγος του Γιόνσον είχε λόγο στη μεταγραφή δεν αποκλείεται στο τέλος να είναι αυτή που θα ντύσει τον Δανό αμυντικό μέσο στα “κιτρινόμαυρα” της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.