Ο Γιόνσον και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ

Η μεταγραφή του Γενς Γιόνσον στην ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο, ωστόσο η Ένωση "τρέχει" παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό έτσι ώστε να είναι έτοιμη στην αναχώρηση για την Ολλανδία.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην παραδέχθηκε ποτέ ότι ο Γενς Γιόνσον ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της, όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή. Ο Δανός αμυντικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Κάδιθ έφτασε στην ελληνική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με τον εκπρόσωπό του, αλλά και τη σύζυγό του για μια τελευταία κουβέντα με τους “κιτρινόμαυρους“.

Εκτός των διαπραγματεύσεων, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γιόνσον θα παίξει η σύζυγός του, η οποία ήθελε να δει από κοντά το περιβάλλον της νέας ομάδας του Δανού αμυντικού μέσου, αλλά και τον τρόπο ζωής στη χώρα μας. Και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι στην Κόνιασπορ και στην Τουρκία η σύζυγος του Γιόνσον δεν είχε περάσει καλά και δεν θα ήθελε να βρεθεί σε ανάλογο σημείο.

Όπως και να ‘χει, τα δεδομένα είναι γνωστά για τον 29χρονο διεθνή με τη Δανία αμυντικό μέσο. Η ΑΕΚ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που είναι προφανές πως ικανοποιεί τον Γιόνσον.

“Τρέχουν” οι υπόλοιπες υποθέσεις

Ο Γιόνσον δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Δανός αμυντικός μέσος μπορεί να ήταν στη λίστα της Ένωσης από την εποχή ΚονέΠαπαδημητρίου, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες έχει ασχοληθεί τόσο ο Ματίας Αλμέιδα, όσο και ο Ράντεκ Κουχάρσκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις παικτών που θα εμπλουτίσουν το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ και θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή από τις πρώτες ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και του Βιτάο, με την απόκτηση των δύο παικτών να έχουν αρκετές δυσκολίες.

Ιδανικά η ΑΕΚ θα επιθυμούσε να έχει 4-5 νέα πρόσωπα στο ρόστερ που θα αναχωρήσει για το Άλκμααρ της Ολλανδίας με τις επόμενες κινήσεις να είναι στραμμένες στην ανεύρεση κεντρικών αμυντικών, αλλά και επιθετικού. Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.