Aγκιμπού: «Ακούω τον προπονητή, όλοι μου λένε για το ντέρμπι» (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, την καθιέρωσή του στην ενδεκάδα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για την πίεση στα πρώτα λεπτά: «Νομίζω ότι ήταν καθοριστική. Ο προπονητής μάς είπε να είμαστε ήρεμοι. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλή αρχή και μετά από 10 λεπτά είχαμε ήδη τις αντιδράσεις που έπρεπε.

Για το γκολ του και αν περίμενε το λάθος του γκολκίπερ: «Από τη στιγμή που είδα την μπάλα αποφάσισα να σουτάρω και όχι να σεντράρω. Έγινε το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος»

Για τον λόγο για τον οποίον έχει κερδίσει φανέλα βασικού: «Αυτό που αρέσει στον προπονητή είναι ότι θα σεβαστώ τις οδηγίες και τις συμβουλές του. Κάνω πράξη αυτές τις οδηγίες».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όλος ο κόσμος μού έχει μιλήσει για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πόσο σημαντικά είναι. Και όλοι προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για αυτό το παιχνίδι, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά».

Για το αν ονειρεύεται να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως και άλλοι παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω που πήγαν οι προηγούμενοι παίκτες που έφυγαν, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Έως τώρα μου αρέσουν όλα πολύ. Όλος ο κόσμος, οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες μου, όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το παιδί τους. Όλοι με αγαπούν. Ο Μαντί είναι ένας αδερφός και ανταλλάσουμε συνεχώς ιδέες. Βρίσκουμε και τρόπο για να βοηθάμε την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.