Aστέρας-Ολυμπιακός 0-2: Τρίτη συνεχόμενη νίκη από το…πρώτο ημίχρονο (vids)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τα δυο γκολ του μέχρι το 23ο λεπτό, ενώ δεν απειλήθηκε από τον Αστέρα στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διαχείριση του ρυθμού, ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε (30/9) για την 2η αγωνιστική του Europa League και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην επόμενη αγωνιστική (5η) της Super League.

Eύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αποστολή του στην Τρίπολη και στην ιστορική επέτειο άλωσης της πόλης στην ελληνική επανάσταση, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές με 2-0, με αντίπαλο τον Αστέρα, από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»,

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και άκρως αποτελεσματικός. Και στα δυο γκολ των Πειραιωτών η άμυνα του Αστέρα, υπέπεσε σε λάθη που «πλήρωσαν», αφενός ο Τικίνιο στο 7′, καθώς ήταν αμαρκάριστος στιο ύψος της μικρής περιοχής και αφού έκανε κοντρόλ, σκόραρε με χαρακτηριστική ευκολία και αφετέρου ο Αγκιμπού Καμαρά στο 23′, από τον λανθασμένο υπολογισμό του τερματοφύλακα του Αστέρα, Νίκου Παπαδόπουλου. Η μπάλα από το σου του Καμαρά που ήταν σε πλάγια θέση, πέρασε κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου και με…«καραμπόλα» κατέληξε στα δίχτυα του. Το γκολ χρεώθηκε στον Αγκιμπού Καμαρά, μετά την αρχική εκτίμηση ότι ήταν αυτογκολ του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Τα 15 πρώτα λεπτά της επανάληψης, δεν κομίζουν… δάφνες θεάματος, καθώς ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και τον Ολυμπιακό να διαχειρίζεται το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι σε αυτό το διάστημα, δεν απείλησαν τον Ολυμπιακό που είχε μόνο μια τελική προσπάθεια, με το σουτ του Μπουχαλάκη εκτός περιοχής και την μπάλα να περνά άουτ, αρκετά μέτρα μκαριά από το κάθετο δοκάρι. Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε τέσσερις αλλαγές μέχρι το 78′, ενώ οΠέδρο Μάρτινς άλλαξε το αρχικό σχήμα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Ο Μίλαν Ράσταβατς χρησιμοποίησε τον Σόνι, τον Μπενίτο και τον Σανταφέ για να γινόταν πιο επιθετικός, αλλά οι αλλαγές του δεν απέφεραν αλλαγή στην ροή του αγώνα.

Οι παίκτες του Αστέρα αγωνίσθηκαν με επετειακή φανέλα για να τιμήσουν την επέτειο 200 χρόνων από την άλωση της Τριπολιτσάς στην Ελληνική Επανάσταση.

Διαιτητές: Δ. Καραντώνης, Γ. Καραγκιζόπουλος, Η. Κωνσταντίνου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Κανελλόπουλος (71΄Σανταφέ) , Βαλιέντε, Σίτο (58′ Μπενίτο), Καπίγια (75′ Σόνι), Κρεσπί (71′ Γκόμες), Μπαράλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Ρεάμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (57′ Βρουσάι), Ονιεκούρου (79′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (79′ Κουντέ), Μασούρας (57′ Εμβιλά), Τικίνιο (69΄Ελ Αραμπί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.