Μελισσανίδης: “Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σας πιστεύω όλους”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για να δει την πορεία των έργων και με την ευκαιρία συνομίλησε με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστός στις συνήθειές του βρέθηκε την Τρίτη στα Σπάτα, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των έργων στην επέκταση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κόστιτς περιπλέκει τη μεταγραφή του Τσούμπερ.

Ο διοικητικός ηγέτης τωνκιτρινόμαυρων” βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα και πριν την έναρξη της προπόνησης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες της Ένωσης, τους οποίους συνάντησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ.

«Ήρθα να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να καταφέρουμε τους στόχους μας φέτος στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε” είπε σε ήρεμο τόνο στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να προσθέσει:

Διαβάστε επίσης: “Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Τσούμπερ – Είναι παίκτης ηγέτης”

Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, αλλά τώρα ξεκινάμε στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει. Σας πιστεύω όλους πάρα πολύ, για αυτό και είστε εδώ. Προχωράμε δυνατά και θέλω να δω την ΑΕΚ όπως αξίζει στο ρόστερ της. Να δουλεύετε πολύ και σωστά. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή αρχή σε όλους σας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης