“Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Τσούμπερ – Είναι παίκτης ηγέτης”

Το Novasports.gr "ακτινογραφεί" το αγωνιστικό προφίλ του Στέφεν Τσούμπερ, για τον οποίο μιλούν άνθρωποι που έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του πολύ καιρό πριν.

Ο Στέφεν Τσούμπερ είναι η αλήθεια πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντική μεταγραφή θα είναι για την ΑΕΚ εφόσον αυτή τελικά πραγματοποιηθεί. Τα πεπραγμένα και η πορεία του Ελβετού πολυσύνθετου παίκτη όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύουν αυτό, με την Ένωση να βάζει στη “μηχανή” της εκτός από έναν ποιοτικό παίκτη και έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της.

Διαβάστε επίσης: Ο Κόστιτς περιπλέκει τη μεταγραφή του Τσούμπερ.

Το Novasports.gr στο πλαίσιο του… εξονυχιστικού ελέγχου για τον Στέφεν Τσούμπερ επικοινώνησε με Γερμανούς συναδέλφους και σκάουτερ ομάδων της Bundesliga και της 2. Bundesliga.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος, Ανδρέας Ναούμης που δραστηριοποιείται… μια ζωή στο γερμανικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει αποτελέσει σκάουτερ γερμανικών ομάδων όπως η Ντάρμσταντ και η Άουγκσμπουργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφεν Τσούμπερ.

Διαβάστε επίσης: Στέφεν Τσούμπερ – Ποιος είναι ο winger που θέλει η ΑΕΚ με τις ασίστ-ρεκόρ στο EURO; (vids, pics)

“Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον παρακολουθώ από όταν αγωνιζόταν στην Γκρασχόπερς, έχω πλήρη γνώση του τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Τον είχα παρακολουθήσει πάρα πολύ όταν αγωνιζόταν στην Χοφενχάιμ, με την οποία έκανε σπουδαίες χρονιές. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι για την ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της. Μακάρι να τον πάρει η ΑΕΚ τον Τσούμπερ. Θα την ανεβάσει επίπεδο” ήταν τα λόγια του Ανδρέα Ναούμη.

“Είναι προσωπικότητα και διαθέτει ποιότητα”

Στο πλαίσιο της “ακτινογραφίας” του Ελβετού ποδοσφαιριστή, πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν πως πρόκειται για: “Ποδοσφαιριστή που μπορεί να συνεισφέρει σε αρκετές θέσεις και συστήματα. Τρέχει, μαρκάρει, κλέβει μπάλες, πιέζει τον αντίπαλο, δημιουργεί, πατάει περιοχή, σκοράρει. Τι άλλο να κάνει; Είναι προσωπικότητα και διαθέτει ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην Εθνική Ελβετίας και στην Bundesliga τόσα πολλά χρόνια” μας είπε σκάουτερ γερμανικής ομάδας για να προσθέσει:

“Για να είμαι ειλικρινής μου κάνει μεγάλη εντύπωση η απόφαση να αφήσει τη Γερμανία και να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Είναι σε μια ηλικία που κάλλιστα θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη ομάδα στη Bundesliga γιατί πραγματικά έχει πολλά να προσφέρει ακόμα. Είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ, είτε ως εξτρέμ, είτε ως full-back σε 3-5-2, είτε ακόμα και ως κεντρικό χαφ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.