ΑΕΚ: Ο Κόστιτς περιπλέκει τη μεταγραφή Τσούμπερ

Η επιθυμία του Φίλιπ Κόστιτς να πάρει μεταγραφεί στη Λάτσιο βάζει εμπόδια στη μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ, καθώς η Άιντραχτ θα μείνει χωρίς αριστερό μεσοεπιθετικό.

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται στην Γερμανία για να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του Στέφεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ, όμως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στις διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω Φίλιπ Κόστιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος χαφ το πρωί της Παρασκευής ζήτησε να μεταγραφεί στη Λάτσιο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας αρνήθηκε να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Όπως αναφέρει δημοσιεύμα της γερμανικής ιστοσελίδας Frankfurter Rundschau, η διοίκηση της Άιντραχτ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κόστιτς, την ώρα που η Λάτσιο δίνει λιγότερα από τα μισά, σχεδόν 15 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: “Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Τσούμπερ – Είναι παίκτης ηγέτης”

Ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκος Κρόσε ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα μπει στις συζητήσεις υπό πίεση και κατέκρινε τον παίκτη.

Όπως και να ‘χει η Φρανκφούρτη, έστω και προσωρινά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση έχει “παγώσει” τον δανεισμό του Τσούμπερ διότι ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με τον Κόστιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά και εκεί που η ΑΕΚ φάνταζε να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Τσούμπερ, η κατάσταση έχει περιπλεχθεί επικίνδυνα και η μεταγραφή του Ελβετού δεν εξαρτάται πλέον από την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.