ΑΕΚ: Έφυγαν για Φρανκφούρτη Κονέ-Παπαδημητρίου

Ταξίδι... αστραπή του Παναγιώτη Κονέ και του Γιάννη Παπαδημητρίου για την Φρανκούρτη, προκειμένου να διευθετήσουν θέματα που προέκυψαν στη μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης φερόταν να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Στέφεν Τσούμπερ, όμως κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πως δεν ισχύει. Άλλωστε και η πλευρά της ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης διέψευδε πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει τόσο κοντά σε συμφωνία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στις επαφές που συνεχίστηκαν από το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκαν ζητήματα, τα οποία ανάγκασαν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ και τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου να αναχωρήσουν πριν λίγη ώρα για τη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο winger που θέλει η ΑΕΚ με τις ασίστ-ρεκόρ στο EURO;

Στόχος των δύο ανδρών της Ένωσης είναι να διευθετήσουν άμεσα όλες τις λεπτομέρειες και να επιστρέψουν στην Αθήνα είτε με τον Στέφεν Τσούμπερ παρέα, είτε με οριστική συμφωνία τόσο με τον Ελβετό χαφ, όσο και με τη γερμανική ομάδα.

Η περίπτωση του Τσούμπερ ήταν εξαρχής η πιο δύσκολη απ’ όσες δούλευαν οι “κιτρινόμαυροι” και γι’ αυτόν τον λόγο Κονέ και Παπαδημητρίου ταξιδεύουν στη Γερμανία με στόχο να ξεμπλοκάρουν την κατάσταση για να προχωρήσει η μεταγραφή του 30χρονου χαφ στην Ένωση.

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Τσούμπερ συμβόλαιο με 900.000 ευρώ συν μπόνους με διάρκεια τριών ή τεσσάρων χρόνων, εφόσον ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, καθώς αρχικά ο Ελβετός θα αποκτηθεί ως δανεικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.