Κώστας Φορτούνης: Το “κρακ” που δεν πίστεψε κανείς

Αποστολή Στανς - Αυστρία: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Φορτούνη. Το χρονικό του τραυματισμού και η επόμενη μέρα.

Το φιλικό με τη Βόλφσμπεργκέρ στο Βεργκλ της Αυστρίας το περίμεναν πως και πως οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά από καιρό θα έμπαιναν ξανά σε αγωνιστική διαδικασία, που για τους ποδοσφαιριστές αποτελεί “οξυγόνο”. Το στραβοπάτημα του Κώστα Φορτούνη στο 26ο λεπτό ήταν κάτι αναπάντεχο και λίγοι πίστεψαν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η συμπεριφορά του ίδιου του 28χρονου μέσου και η γλώσσα του σώματος του έδειχναν το αντίθετο. Ο Φορτούνης κατευθύνθηκε αυτόματα προς τον πάγκο της ομάδας, χωρίς να αλλάξει κουβέντα με κανέναν. Μόνο απάντησε λιτά στον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο και αυτό ήταν όλο. Προσπέρασε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του με ένα άδειο βλέμμα που δεν προμύνηε ευτυχή κατάληξη στη νέα του περιπέτεια. 

Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διαπίστωσε μια χαλάρωση στον πρόσθιο χιαστό του Φορτούνη, ωστόσο δεν μπορούσαν να οδηγηθούν σε ασφαλές πόρισμα, πριν τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι αρθρώσεις του Φορτούνη χαρακτηρίζονται από μια επιπλέον πλαστικότητα βάσει κατασκευής κι έτσι έκαναν υπομονή για να εκφραστούν μέχρι τη σημερινή μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και ο παίκτης του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού και στο αριστερό γόνατο. Να θυμίσουμε πως αντίστοιχα είχε τραυματιστεί το καλοκαίρι του 2019 στο δεξί γόνατο σε φιλικό κόντρα στο Αμβούργο

Ο Φορτούνης από την πρώτη στιγμή άκουσε το “κρακ” και τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Κάθε αθλητής γνωρίζει το σώμα του καλύτερα απ’ τον καθένα και το μυαλό του πήγε στο κακό. Γι’ αυτό και μετά το ματς επέστρεψε στον τόπο της ατυχίας για να κάνει αυτοψία. Οι πιο πολλοί ίσως να μην θέλησαν να πιστέψουν πως τον συνάντησε για ακόμα μια φορά η ατυχία. Ωστόσο ό,τι έγινε έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Θα επαναλάβουμε όσα λέγαμε και το καλοκαίρι του 2019. Ο Φορτούνης έχει “υποχρέωση” απέναντι στον εαυτό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ξέρει τον δρόμο από το 2019, όταν έπιασε και έπαιξε μπάλα σε χρόνο ρεκόρ. Ο οργανισμός του Ολυμπιακού και οι φίλοι της ομάδας θα είναι και πάλι στο πλευρό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.