Βόλφσμπεργκερ – Ολυμπιακός 0-1: Πρώτo δείγμα θετικό (hls)

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους επικράτησε 1-0 της Βόλφσμπεργκερ δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κυριαρχώντας σε πολλά σημεία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πραγματοποίησε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάζοντας τη τακτική του αλλά το σύνολο του παρέμεινε σε καλή κατάσταση

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο επιλέγοντας τα άκρα για την ανάπτυξη των επιθέσεων του. Κυρίως από τη δεξιά πλευρά, οι Ανδρούτσος και Ραντζέλοβιτς είχαν αρκετές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του Πέδρο Μαρτίνς ψάχνοντας αρκετές φορές τον Τικίνιο στη περιοχή.

Μάλιστα, ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ολυμπιακού, είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 36ο λεπτό, ο Αποστολόπουλος έδωσε στον Τικίνιο αλλά το τελείωμα του εντός περιοχής κατέληξε πάνω σε αμυντικό της αυστριακής ομάδας. Βέβαια, πέντε λεπτά αργότερα (41′) ο Πορτογάλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι τότε καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Κόφλερ.

Η Βόλφσμπεργκερ δεν φαινόταν ιδιαίτερα απειλητική ώσπου στο 44ο λεπτό ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Ντιέγκ να μην μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ταυτόχρονα η αμυντική του λειτουργία δεν απειλήθηκε καθόλου. Μάλιστα, στο 62ο λεπτό ο Χασάν με κενή εστία άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά γράφοντας το 0-1. Στη συνέχεια, ο Μασούρας πρωταγωνίστησε σε πολλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας τρείς ευκαιρίες.

Το σκορ δεν άλλαξε εν τέλει και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Αύριο (27/6, 19:00) οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τη Κρασνοντάρ σε ένα παιχνίδι που επίσης θα παρακολουθήσετε από τα κανάλια NOVASPORTS.

Ολυμπιακός (Ξεκίνημα αγώνα): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Πέπε, Βρουσάι, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός(Ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου): Καραργύρης, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Χασάν

Αγωνίστηκαν επίσης: Κρίστινσον, Αλγκασίμ Μπα

Βόλφσμπεργκερ: Κόφλερ, Ντιενγκ, Βίτζινγκερ, Λιεντλ, Λάιτσγκεμπ, Σέρτζερ, Μπάουμγκρτνερ, Βέρνιτζνιγκ, Στράτζνιγκ, Λοχοσβίλι, Ντέντιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.