ΑΕΚ: Φάκελος Δανεικοί

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 15 παίκτες παραχωρήθηκαν δανεικοί τη χρονιά που διανύσαμε από την ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να βρει λύση για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ εκτός από το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ με τους παίκτες που έχουν κριθεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, καλείται να δώσει λύσεις και στις περιπτώσεις των παικτών που παραχώρησε δανεικούς τη χρονιά που διανύσαμε.

Δανεικός και τη νέα χρονιά στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς ο Φοίβος Μπότος. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ένας και μοναδικός που γνωρίζει το μέλλον του


Από όλους τους δανεικούς που παραχωρήθηκαν από την ΑΕΚ μόνο ένας γνωρίζει το μέλλον του για την επόμενη σεζόν. Ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος, ο οποίος είχε συμφωνήσει για ενάμιση χρόνο δανεισμό στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με την οποία κατάφερε να κερδίσει απευθείας την άνοδο στην Eredivisie της Ολλανδίας και πλέον ετοιμάζεται να διαπρέψει στη μεγάλη κατηγορία! Ο δανεισμός του Μπότου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 με την Ολλανδική ομάδα να μην έχει οψιόν αγοράς και τον διεθνή μεσοεπιθετικό αν δεν προκύψει κάποια πρόταση να επιστρέφει στην ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Τα ερωτηματικά

Ο Μίλος Ντέλετιτς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Σέρβος εξτρέμ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μήτογλου στην Ένωση (αν και μάλλον θα παραμείνει δανεικός στον Βόλο).

Από εκεί και έπειτα ο Πέταρ Καρακλάιτς που ακόμα δεν έχουμε δει, όπως και ο Γιάννης Ιατρούδης που δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο στην δεύτερη Ολλανδίας, αλλά και οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Γιούσης, Γιώργος Κορνέζος, Παναγιώτης Γκίνης, Πάρης Μπάμπης, Γιώργος Γιαννούτσος και Μιχάλης Μπούσης είναι άγνωστο τι δρόμο θα ακολουθήσουν. Τόσο οι ίδιοι, όσο και η ΑΕΚ με τις περιπτώσεις τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.