Σάκχοφ: Σκληρή και περίεργη σεζόν, ελπίζω να μείνει ο Τσιγκρίνσκι (vid)

Ο Γεβγέν Σάκχοφ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την έξοδο της ΑΕΚ στην Ευρώπη, τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος και η ομάδα του, την πρώτη του χρονιά στην Ένωση και τον Τσιγκρίνσκι.

Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν και μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα σωματικά και πνευματικά” είπε ο Γεβγέν Σάκχοφ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Δείτε όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στο Novasports.gr

O Ουκρανός χαφ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη τονίζοντας πως: “Υπάρχει ανακούφιση γιατί στην αρχή της χρονιάς είχαμε στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, όμως λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν πετύχαμε το μικρότερο στόχο που είχαμε βάλει πριν αρχίσουμε τη χρονιά. Πρέπει να παλέψουμε για την 3η θέση και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Δείτε όσα είπε ο Μάριο Μιτάι στο Novasports.gr

Ο Σάκχοφ δεν έψαξε δικαιολογίες για τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ σχολιάζοντας τη δική του παρουσία στην πρώτη σεζόν με την Ένωση ανέφερε: “Ήταν μια σκληρή χρονιά για μένα με πολλά προβλήματα με τον Covid και με τραυματισμούς. Δύσκολο να το περιγράψω με μια λέξη. Περίεργη και αγχωτική χρονιά”.

Δείτε επίσης τι είπε για τα υπόλοιπα ματς των Play Off, αλλά και την υπόθεση παραμονής του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.