Χιμένεθ: “Το φετινό είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα ακόμα και από το πρωτάθλημα” (vid)

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις στον Γιώργο Βασιλείου, ενώ μίλησε επίσης για την κούραση, την Ευρώπη και τα δύο ματς που απομένουν.

O Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού λέγοντας πως: “Ήταν πολύ σημαντική γιατί βρισκόμασταν στα όρια των δυνάμεών μας. Με εξέπληξαν θετικά με την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο“, ενώ αναφερόμενος στην επίτευξη του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη υποστήριξε μεταξύ άλλων:

Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται πως η ΑΕΚ απλά πέτυχε το ελάχιστο που μπορούσε αυτή τη σεζόν. Βρίσκομαι πέντε μήνες στην ομάδα και μπορώ να εγγυηθώ πως το φετινό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα που έχω κάνει με την ΑΕΚ με όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν, ακόμα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των τελικών που έχουμε βρεθεί“.

Η ΑΕΚ έφτασε στον στόχο της με δύο ματς ακόμα να απομένουν με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει πως: “Αυτό που καταφέραμε είναι όπως όταν ανάβει η ρεζέρβα στο αυτοκίνητο και ξέρεις ότι έχεις 2-3 χλμ. πριν ξεμείνεις. Είμαι περήφανος για ότι κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές λόγω της χρονιάς που είχαμε“.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν πολλές ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” τη νίκη με τον Χιμένεθ να λέει: “Ανησυχούσα γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να μας συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλα παιχνίδια και να τιμωρηθούμε με το παραμικρό λάθος“, ενώ για τους παίκτες που θα ξεκουράσει στα τελευταία ματς τόνισε: “Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, μας υποχρεώνει η ιστορία της ΑΕΚ. Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές, ούτε πρόκειται να το επιστρέψω. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφάσισα εγώ ποιοι θα παίξουν, για το ματς με τον Αστέρα θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.