Μιτάι: “Ανακούφιση για την Ευρώπη, να συνεχίσουμε με νίκες” (vid)

Ο Μάριο Μιτάι μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την έξοδο στην Ευρώπη και τα ματς με Αστέρα και Άρη που ακολουθούν για τα Play Off.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το πως είδε την προσπάθεια των συμπαικτών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
“Κερδίσαμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Αν και το πήραμε αργά ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πολύ βαθμολογικά για να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια και ασχέτως ότι πετύχαμε τον στόχο μας πρέπει να πάμε και να τα κερδίσουμε”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Δεν αγχώθηκα γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμουν σίγουρος πως θα ερχόταν και το γκολ, όπως και ήρθε”.

Για το αν υπήρξε και για τον ίδιο ανακούφιση μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: “Εννοείται, όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου ήταν μεγάλη ανακούφιση γιατί εξασφαλίσαμε την τέταρτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη”.

Για το πως περιμένει τα ματς με τον Αστέρα και Άρη: “Είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και ο Αστέρας και ο Άρης το έχουν αποδείξει όσες φορές έχουμε παίξει φέτος. Εμείς θα πάμε να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τα παιχνίδια”.

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα Τρίπολης: “Πρέπει να προσέξουμε να μην δεχθούμε πρώτοι γκολ και να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.