EL DERBI, μόνο στη NOVA

Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι από τον Δεκέμβριο του 1906 όταν οι δύο ομάδες της Μαδρίτης τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες. Απόψε (20.00) στο Νovasports2HD θα απολαύσετε τις αρμάδες του Ζιντάν και του Σιμεόνε να κοντράρονται για το Supercopa, σε μια αναμέτρηση που κόβει την ανάσα.

Από τη μία η παρέα του Ράμος έκανε πάρτι απέναντι στην περυσινή κυπελλούχο Βαλένθια, επικρατώντας με ευκολία 3-1 και από την άλλη ο Κορέα και οι υπόλοιποι απέδειξαν το μαχητικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, ανατρέποντας το σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο τελευταίο 10λεπτο.

Παρεμπιπτόντως ο αρχηγός της Ρεάλ θα γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία με +40 συμμετοχές στο μαδριλένικο ντέρμπι.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε τελικό σούπερ καπ, με την Ατλέτικο να πανηγυρίζει τον τίτλο το 2014, όταν μετά από διπλό τελικό επιβλήθηκε 2-1 (1-1 στο Μπερναμπέου, 1-0 στο Βιθέντε Καλντερόν).

Συνολικά Ρεάλ και Ατλέτικο έχουν παίξει αντίπαλες 222 φορές, 165 στο Πρωτάθλημα, 42 στο Κύπελλο, 4 στο Λιγκ Καπ, 2 στο Σούπερ Καπ, 9 σε κύπελλο πρωταθλητριών ή Τσάμπιονς Λιγκ και 1 στο UEFA Σούπερ Καπ.

Η αναμέτρηση νούμερο 223 στην ιστορία μόνο στα κανάλια novasports. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.