Μπαρτσελόνα-Οσασούνα 2-0: Και τώρα η Ρεάλ! (hls)

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα της θα έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία δυσκολεύτηκε απέναντι στην Οσασούνα, αλλά τελικά επικράτησε 2-0 και θα αναμετρηθεί την Κυριακή το βράδυ με τη «μισητή» Ρεάλ, στον τελικό του ισπανικού Suoer Cup.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα φάνταζε το απόλυτο φαβορί. Κάτοχος του τροπαίου, πολυνίκης του θεσμού (14 φορές), αντιμετώπιζε μία ομάδα που έκανε την πρώτη εμφάνιση της στο ισπανικό Super Cup, μετά την αξέχαστη πορεία της πέρυσι στο Κύπελλο και την παρουσία της στον τελικό.

Mε πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Σέρτζιο Ερέρα, η ομάδα του Χακόμπα Αρασάτε, κρατούσε το μηδέν, μέχρι το 59ο λεπτό, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, άνοιξε το σκορ. Οι Καταλανοί δεν ηττώνται στα 26 από τα τελευταία 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που έχει σκοράρει ο Πολωνός επιθετικός.

Στο 88ο λεπτό η Οσασούνα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Ραούλ Γκαρθία μέσα από την περιοχή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τερ Στέγκεν. Στις καθυστερήσεις μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ασίστ του Ζοάο Φέλιξ, ο Λαμίν Γιαμάλ, έγραψε το τελικό 2-0. Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, στον μεγάλο τελικό στο Ριάντ, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο Super Cup, στο Clásico τιου ισπανικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.