Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 5-3 (παρ.) : Σούπερ ματς στο Ριάντ! (highlights)

Μετά από ένα απίθανο ματς - αποθέωσης του επιθετικού ποδοσφαίρου - που κρίθηκε στην παράταση, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 5-3 την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ που και φέτος διεξάγεται, για εμπορικούς λόγους, στη Σαουδική Αραβία

Έγινε ένα παιχνίδι όπως το θέλησαν και το απόλαυσαν αυτοί που…πληρώνουν πολλά και καλά προκειμένου να φιλοξενουν τόσο μεγάλες διοργανώσεις στα μέρη τους. Προπάντων έγινε ένα ντέρμπι – Μαδριλένικο, έστω και χιλιάδες μίλια μακριά από την Ισπανική πρωτεύουσα – όπως μπορούν να το απολαύσουν δύο ομάδες με τόσα πολλά μεγάλα αστέρια στην γραμμή κρούσης, αφήνοντας εκτός “εξίσωσης” τα πολλά – πολλά ανασταλτικά σχεδιαγράμματα αναχαίτησης του αντιπάλου!

Μόλις στο 6′ ο Ερμόζο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους “ροζιμπλάνκος” και στο 20′ περίπου με τον ίδιο τρόπο – εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά – ο Γερμανός Ρούντιγκερ έκανε το 1-1. Καλύτερη η ομάδα του Αντσελότι σε εκέινο το σημείο έφτασε στο 2-1 με τον Γάλλο Μεντί στο 29. Ένας λάλλος Γάλλος, πιο διάσημος, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο ο Αντουάν Γκριεζμάν με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έφερε ξανά το ματς στα ίσια λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνο!

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν λιγότερο… ξέφρενος αλλά έστω κι έτσι είχαμε ένα καλό σασπένς προς το φινάλε με την Ατλέτικο να παίρνει ξανά προβάδισμα από ένα αυτογκόλ του Ρούντιγκερ – ο οποίος μπερδεύτηκε με τον γκολκίπερ Κεπά σε προσπάθεια του Μοράτα να σπρώξει τη μπάλα πρις την εστία της ομάδας τους. Όμως ο Καρβαχάλ στο 85′ έπειτα από διαδοχικά σουτ προς το τέρμα της Ατλέτικο, ισοφάρισε σε 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί μέτρησε το πείσμα και λίγο η τύχη καθώς η Ρεάλ με αυτογκόλ του Σάβιτς έκανε το 4-3 στο 116′ και με την εκπνοη του επιπλέον χρόνου ο Μπραχίμ Ντίας διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Τώρα οι “μερέγκες” θα περιμένουν τον νικητή από τον 2ο ημιτελικό του θεσμού, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Οσασούνα,.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.