Περούτζια – Κάλιαρι 0-5 : Με τρόπο επιβλητικό και χρώμα… Ελληνικό! (hls)

Άνετη η νίκη της Κάλιαριμε το επιβλητικό 5-0 στην Περούζια! Δύο γκολ πέτυχε ο Λαπαντούλα (5', 87') ένα καταπλητικό ο Μανκόσου (45') ένα ο Ατζι (30') κι ένα ο 20χρονος Έλληνας Κουρφαλίδης στο 47.

Είχαν και οι δύο ομάδες σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο στο “Ρενάτο Κούρι” της Περούτζια. Οι γηπεδούχοι, κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και η Κάλιαρι, με στόχο να εδραιώσει τη θέση της στα πλέϊ οφ της ανόδου. Το πλάνο της νίκης, με σχέδιο επίθεσης, τακτική άμυνας και προπάντων την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση το είχε η ομάδα του Ρανιέρι. Το έδειξε με το καλησπέρα, με το γκολ του Λαπαντούλα στο 5‘ ενώ στη συνέχεια, έβαζε γκολ σχεδόν όποτε… γούσταρε (!!) και με όποιο τρόπο της… “κάθονταν”. Με μια σέντρα – σουτ του Βραζιλιάνοι Άτσε στο 30′ έγινε το 0-2 και με ένα “κρέμασμα”, από τη μεσαία γραμμή, παρακαλώ (!) του Μανκόσου έγινε το 0-3 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο 20χρονος Μακεδόνας Χρήστος Κουρφαλίδης – “μεγαλωμένος” στις ακαδημίες των Σαρδηνών – έκανε με δυνατό σουτ το 0-4 και στο φινάλε, έπειτα από σουτ του Μπαρέκα κι ασταθή απόκρουση του Γκόρι, ο Λαπαντούλα διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Μια σπουδαία επιτυχία της Κάλιαρι, η 7η εκτός έδρας φέτος, που της προσδίδει την απαιτούμενη πειθώ ενόψει των πλέϊ-οφ της ανόδου απέναντι στην καταθλιπτική εικόνα της Περούτζια εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών για διοίκηση, προπονητή και παίκτες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.