Κόμο – Μόντσα 2-0: Πήρε το ντέρμπι της Λομβαρδίας (hls)

H Kόμο πήρε μεγάλη νίκη εντός έδρας επί της Μόντσα και δεν της επέτρεψε να ανέβει στην κορυφή της Serie B.

Οι «λαριάνι» έπαιξαν χωρίς άγχος μόνο για το γόητρο απέναντι στη γειτόνισσα στη Λομβαρδία, καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Οι «μπριαντσόλι» λύγισαν υπό το βάρος του ρόλου του φαβορί, με αποτέλεσμα να μείνουν στην τέταρτη θέση μετά από 32 αγωνιστικές, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια για την πρώτη παρουσία της ιστορίας τους στην Serie A.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Σε ένα από τα πιο «καυτά» ντέρμπι της Β’ Ιταλίας, η Μόντσα είχε κατοχή και τελικές, όμως η Κόμο ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και πήρε το ντέρμπι στο β’ ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο 55′ ο Κύπριος μπακ χαφ Νικόλας Ιωάννου έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο αρχισκόρερ της Κόμο Τσέρι έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Στη συνέχεια η Μόντσα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν και έτσι στο 80′ ο Λα Γκούμινα έγραψε το 2-0, λίγο μετά την είσοδό του ως αλλαγή.

Kόμο (Γκατούζο): Φακίν – Βινιάλι, Σολίνι, Κανιάνο – Ιόβινε, Μπελέμο, Νάρντι, Ιωάννου (77′ Μποβολόν) – Τσιτσιρέτι (60′ Αριγκόνι) – Τσέρι (78′ Γκαμπριελόνι), Λιότσι (69′ Λα Γκούμινα).
Μόντσα (Στρόπα): Ντι Γκρεγκόριο – Σαμπιρίζι (85′ Καλντιρόλα), Παλέτα (63′ Ματσίν), Αουγκούστο – Ντονάτι, Τσούρια, Μπαρμπέρις, Βαλότι, Ντ’ Αλεσάντρο (85′ Πιρόλα) – Μανκούζο (63′ Γκούτγιερ), Μότα (64′ Κολπάνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.