Άσκολι – Περούτζια 0-1 : Νίκη με μυαλό και πάθος! (hls)

Με γκολ του Λίζι στο 26ο λεπτό, η Περούτζια νίκησε 1-0 στο Άσκολι δείχνοντας πως μπορεί και αυτή να διεκδικήσει μια θέση στα πλέϊ-οφ της ανόδου

Μια από τις πιο αξιόπιστες, εκτός έδρας (!) ομάδες της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας στην Ιταλία, η Περούτζια πήρε στο Άσκολι αυτό που ήθελε, αυτό που άξιζε – σαφώς – αυτό για το οποίο έφτιαξε το πλάνο της…
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο σημείο της αναμέτρησης έδειξαν ανήμποροι να αντιδράσουν διότι απλά δεν είχαν ούτε τις λύσεις ούτε βέβαια τις ιδανικές επιλογές για να το πράξουν..
Πιο δυνατά μπήκαν οι «Γκριφόνι» στο τερέν, δημιουργώντας τις πρώτες καλές στιγμές του ματς.
Η Άσκολι έχοντας χάσει εξ αρχής τη «μάχη» των άκρων, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις όποιες δημιουργικές της προσπάθειες θέλησε να απειλήσει με σουτ από τον κάθετο άξονα.
Το γκολ του Λίζι με εκτέλεση φάουλ στο 26ο λεπτό, βόλεψε αρκετά το πλάνο της Περούτζια για τη συνέχεια καθώς οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν «ψηλά» στο γήπεδο, πιέζοντας σε ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου με ενδεικτικό το γεγονός της «εξαφάνισης» των όποιων επιθετικών πλάνων της Άσκολι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο!
Μοναδικές στιγμές απειλής δύο μακρινά σουτ προς τη.. δύση του ματς!
Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε να δικαιώνει τους νικητές αλλά και την… παράδοση που θέλει στα έξι τελευταία ματς των δύο ομάδων να μην χαμογελά η έδρα!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας