Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης 2-2: Γκολ και θέαμα (hls)


Ήταν πραγματικό ντέρμπι και στα χαρτιά και στο χορτάρι. Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης έβαλαν από έναν βαθμό στο σακούλι του, με το τελικό 2-2, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στο ματς από το 0-1 του Οχάιο στο 14ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική έμπνευση τακουνάκι του Ολλανδού επιθετικού, όμως το μισό γκολ ανήκει στον Μπαλικβίσα ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια πάνω στη γραμμή.

Η Άντερλεχτ έβγαλε αντίδραση και με κορυφαίο τον Αμούζου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Αρχικά με το πεναλτι που κερδίζει από τον Φόσεϊ, το οποίο στέλνει στα δίχτυα ο Σλιμανί στο 34′ και ο ίδιος πάλι από προσπάθεια του Αμούζου και ασίστ σκοράρει δεύτερο δικό του γκολ και υπογράφει την ανατροπή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Άντερλεχτ κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ αλλά μέσω του VAR και τα δύο δεν μέτρησαν ως οφσάιντ. Η Σταντάρ Λιέγης κατάφερε στο 69′ το γκολ της ισοφάρισης με τον Ζιγκερνάγκελ να κάνει μία σέντρα σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Μουρίγιο να ξεγελά τον τερματοφύλακά του και να ισοφαρίζςι σε 2-2. Ο διαιτητής έλεγξε την φάση για οφσάιντ, υπήρξε παίκτης της Σταντάρ εκτεθμένος, αλλά ο διαιτητής μέσω του μόνιτορ θεώρησε πως δεν επηρεάζει την φάση και μέτρησε το γκολ κανονικά, με τους “κόκκινους” να παίρνουν την ισοπαλία 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.