Άντερλεχτ – Γκενκ 2-0: “Επαγγελματική” νίκη (hls)

Με ηγέτη τον Κριστιάν Κουαμέ και σκόρερ τους Ασιμέρου και Βερσχάρεν, η Άντερλεχτ επικράτησε 2-0 της Γκενκ στο "Λότο Παρκ" και διατήρησε "ζωντανές" τις ελπίδες της για εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας σεζόν.

Με ηγέτη τον Κριστιάν Κουαμέ και σκόρερ τους Ασιμέρου και Βερσχάρεν, η Άντερλεχτ επικράτησε 2-0 της Γκενκ στο “Λότο Παρκ” και διατήρησε “ζωντανές” τις ελπίδες της για εξασφάλιση ενός “εισιτηρίου” για το Champions League της νέας σεζόν.

Αν και η Γκενκ ήταν η ομάδα που είχε κατοχή μπάλας και τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, η Άντερλεχτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στην άμυνα των παικτών της Γκενκ, ο Κουαμέ έκανε την προσπάθεια και μετά την επέμβαση του Βάντερβουρντ, ο Ασιμέρου πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό.

Στο 41ο λεπτό, ο Κουαμέ έδωσε υπέροχη ασίστ με το κεφάλι στον Βερσχάρεν, ο οποίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Άντερλεχτ.

Η Γκενκ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό ο Αρτεάγα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κουαμέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.