Άντερλεχτ – Σταντάρ Λ. 1-1: Απόδραση από τις Βρυξέλλες! (hls)

Η Άντερλεχτ κυριάρχησε απόλυτα στο ντέρμπι με τη Σταντάρ, η οποία όμως απέδρασε ισοφαρίζοντας στο 86'.

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έμεινε αήττητη για 8η σερί αγωνιστική, αλλά έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή σε ένα ματς όπου είχε κατοχή πάνω από 60% και σημαντικές ευκαιρίες για μεγάλο σκορ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Σταντάρ έμεινε χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική και παραμένει χαμηλά, αλλά έφυγε από τις Βρυξέλλες ικανοποιημένη καθώς πήρε ανέλπιστο πόντο με μισή ομάδα λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, τιμωριών και τραυματισμών.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χάνοντας ευκαιρίες με Αμούζου και Φερσχάρεν στα πρώτα λεπτά, για να απαντήσει η Σταντάρ με διπλή ευκαιρία του Μουλεκά στο 24′.

Η Άντερλεχτ όμως κεφαλαιοποίησε την κυριαρχία της στο 32′, με τον Ζίρκζεϊ να βρίσκει πανέμορφα τον Φερσχάρεν που άνοιξε το σκορ με έξοχο πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμα, όμως οι Ζίρκζεϊ και Ραμάν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Τελικά η ομάδα του Κομπανί το πλήρωσε, όταν στο 86′ ο Γκόμεθ έκανε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακά του και ο Ντραγκούς -που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή για τους φιλοξενούμενους – σκόραρε από πολύ δύσκολη θέση για το τελικό 1-1.

Άντερλεχτ (Κομπανί): Φαν Κρόμπρουχε – Μουρίγιο, Μαγκαγιάν, Χουντ, Γκόμεθ – Φερσχάρεν, Κάλεν, Όλσον (63′ Όλσον), Ρεφαέλοφ – Ζίρκζεϊ, Αμούζου (63′ Ραμάν).
Σταντάρ Λ. (Έλσνερ): Μπονάρ – Ντεβάλε, Ντισέν (78′ Τζανάκ), Λαΐφης, Ενκουνκού – Ντόνουμ, Ρασκέν, Τσίμιροτ (70′ Πάβλοβιτς), Καφαρό (70′ Λεστιέν) – Μουλεκά (56′ Ντραγκούς), Εμόν (78′ Αλ Ντακχίλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.