Υποβιβασμός για Νόριτς, ανατροπή… παραμονής η Μπέρνλι (hls)

Στην Championship θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η ομάδα των Τζόλη και Γιαννούλη, καθώς υποβιβάστηκε μαθηματικά, έπειτα από την ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα (2-0). Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή για την Μπέρνλι.

Η Νόριτς χρειαζόταν μόνο νίκη στο “Villa Park” προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ. Το γκολ του Γουότκινς στο 41ο λεπτό έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Άστον Βίλα και ο Ινγκς στις καθυστερήσεις “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς και έστειλε την ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη στην Championship.

Αντίθετα, η Μπέρνλι πέτυχε τεράστια νίκη με ανατροπή στην έδρα της Γουότφορντ (1-2) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη παραμονής που δίνει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ταρκόφσκι μόλις στο 8ο λεπτό, όμως η Μπέρνλι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 83′ ο Κορκ ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Μπρόουνχιλ ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Κάπως έτσι, η Μπέρνλι έφτασε τους 34 βαθμούς και κρατά στο… χέρι της την παραμονή.

Τρίτη διαδοχική ήττα και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς για τη Γουλβς, αυτή τη φορά στο “σπίτι” της από τη Μπράιτον με το ευρύ 3-0. Μακ Άλιστερ (42′), Τροσαρντ (70′) και Μπισούμα (86′) τα γκολ των “γλάρων”, που έφτασαν τους 44 βαθμούς και πιστοποίησαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε και η Κρίσταλ Πάλας επί της Σαουθάμπτον (1-2) στο “St. Mary’s Stadium”. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρομέου πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, η Πάλας αντίδρασε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Εζε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζαχα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Για την Κρίσταλ Πάλας αυτή ήταν η 9η φετινή νίκη και πρώτη μετά από τρεις σερί απώλειες βαθμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.