Γουέστ Χαμ: Η συγκινητική κίνηση των «σφυριών»

Η Γουέστ Χαμ συμπεριέλαβε συμβολικά στην αποστολή της για το σημερινό παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον ένα παιδί που δίνει τον αγώνα της ζωής του.

Η 6χρονη Άιλα Κάτον, φίλαθλος των «σφυριών», έχει διαγνωστεί από την ηλικία των δύο ετών με παιδικό καρκίνο σπάνιας μορφής και από το 2018 έχει «υιοθετηθεί» ως άτυπη μασκότ από τους Λονδρέζους, κάνοντας μάλιστα παλαιότερα την εμφάνισή της και στο γήπεδο, στην αγκαλιά του αρχηγού Μαρκ Νομπλ.

Μετά από μεγάλο αγώνα των γονιών της που θυσίασαν τα πάντα για να της προσφέρουν όσες περισσότερες πιθανότητες μπορούσε να ζήσει, το 2019 έδειχνε να ξεπερνά τον καρκίνο.

Η οικογένεια όμως πριν από λίγο καιρό έμαθε ότι η νόσος επανήλθε και πλέον η μικρή έχει λίγους μήνες ζωής.

Η Γουέστ Χαμ θέλησε να την κάνει να χαρεί για λίγο δίνοντάς της την ευκαιρία να εμφανιστεί ξανά ως μασκότ στο ματς της Boxing Day, όμως δεν τα κατάφερε καθώς έπρεπε να βρίσκεται στο νοσοκομείο για μετάγγιση αίματος.

Τα «σφυριά» πάντως βρήκαν τον τρόπο να την έχουν μαζί τους έστω και νοερά, δίνοντάς της θέση στην αποστολή με το Νο. 12!

«Σήμερα, η Άιλα Κάιτον είναι επίσημα η 12η παίκτριά μας! Δεν μπορούσε να είναι μαζί μας για το ματς αλλά είμαστε όλοι μαζί σου!», ανέφεραν τα «σφυριά» στο Twitter προκαλώντας συγκίνηση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.