Πειστική Τσέλσι, εντυπωσιακή Γουότφορντ (hls)

Η Τσέλσι δεν συνάντησε δυσκολίες στο τοπικό ντέρμπι με την Πάλας, εκπληκτική στην επιστροφή της η Γουότφορντ, ντεμπούτο με το δεξί για τον Μπενίτεθ στον πάγκο της Έβερτον, "διπλό" με ανατροπή για την Μπράιτον στην έδρα της Μπέρνλι.

1η Αγωνιστική

ΤΣΕΛΣΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 3-0

Ο Μάρκος Αλόνσο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του Τόμας Τούχελ στο πρωτάθλημα (1-0, 27ο λεπτό). Ο Ισπανός φουλ μπακ έφτασε τα 22 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον είναι ο κορυφαίος αμυντικός στο σκοράρισμα τα τελευταία πέντε χρόνια. Πέντε λεπτά πριν φύγει το ημίχρονο ο Κρίστιαν Πούλισικ συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (5 ματς 5 γκολ) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους (2-0, 40ο λεπτό). Οι “μπλε” δεν σταμάτησαν και πέτυχαν 3ο γκολ με τον Τρέβο Τσαλόμπα που ήρθε από την Λοριάν και ξεκίνησε βασικός στην τριάδα των στόπερ (3-0, 58ο λεπτό).

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1-2

Η ομάδα του Σον Ντάις άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό (1-0) με τον Τζέιμς Ταρκόφσκι να αιφνιδιάζει την Μπράιτον που πλέον αγωνίζεται χωρίς τον Μπεν Γουάιτ στην άμυνα μετά την μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Οι “γλάροι” κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Γάλλο επιθετικό Μοπέ (1-1, 73ο λεπτό) και να ολοκληρώσουν την ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά με τον ΜακΚάλιστερ (1-2, 78ο λεπτό).

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-1

Οι Άγιοι κατάφεραν να προηγηθούν μέσα στο Γκούντισον Παρκ με τον Άνταμ Άρμστρονγκ να σκοράρει στο ντεμπούτο του ερχόμενος από την Τσάμπιονσιπ και την Μπλάκμπερν (0-1, 22ο λεπτό). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βραζιλιάνος Ριτσάρλισον έφερε το ματς στα ίσα μετά την ασίστ του Τάουνσεντ που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Έβερτον (1-1,47ο λεπτό). Στο ντεμπούτο του Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της Έβερτον, ο Ντουκουρέ σκόραρε και γύρισε το ματς (2-1, 76ο λεπτό) και ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κάλβερτ – Λιούιν, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1, 81ο λεπτό).

ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΛΒΣ 1-0

Ένα γκολ του Τζέιμι Βάρντ που άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα σκοράροντας κόντρα στον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα (ντεμπούτο με την φανέλα της Γουλβς), έκανε την διαφορά στο King Power λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (1-0, 41ο λεπτό) μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Ρικάρντο Περέιρα.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 3-2

Η νεοφώτιστη Γουότφορντ πήρε προβάδισμα μόλις στο 10ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Νιγηριανού Ντένις που σκόραρε στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ ερχόμενος από την Γερμανία και την Κολωνία (1-0, 10ο λεπτό). Ένας ακόμα Αφρικανός, ο Σενεγαλέζος Ισμαϊλα Σαρ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου γράφοντας το 2-0 στο 42ο λεπτό. Σκόρερ ακόμα ένας παίκτης που πραγματοποίησε ντεμπούτο στο στο πρωτάθλημα, ο 22χρονος Κολομβιανός Χουάν Ερνάντεζ έγραψε το 3-0 (67ο λεπτό) μόλις πέρασε αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Τρία λεπτά αργότερα ο Σκωτσέζος ΜακΓκιν πέτυχε το πρώτο γκολ της Βίλα στην σεζόν μειώνοντας (70ο λεπτό, 3-1) και ο Ντάνι Ινγκς στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Άστον Βίλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ από την άσπρη βούλα (3-2, 97′).

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ -ΑΡΣΕΝΑΛ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΛΙΝΤΣ 5-1

19.30 Νόριτς – Λίβερπουλ

15/8 Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ (16.00)

15/8 Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (18.30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.