Υψηλές πτήσεις από Καέν

Στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος φιγουράρει η Καέν μετά από 9 αγωνιστικές, αφού «λύγισε» και τη Σεντ Ετιέν με 1-0. Νίκη της Λοριάν κόντρα στη Μπορντό.

Στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος φιγουράρει η Καέν μετά από 9 αγωνιστικές, αφού «λύγισε» και τη Σεντ Ετιέν με 1-0. Νίκη της Λοριάν κόντρα στη Μπορντό. 

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ντελόρ στο 62’ μετά από ασίστ του Μπεσά, με το 1-0 να φέρνει την Καέν στους 18 βαθμούς, ισόβαθμη με την Ανζέρ στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη, οι «στεφανουά» έμειναν στους 16 πόντους και ακολουθούν στην τέταρτη θέση μαζί με τη Ρεν. 

Εντυπωσιακό ματς ανάμεσα σε Λοριάν και Μπορντό, με τον Ρόλαν να βάζει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 38’. Οι «μπακαλιάροι» απάντησαν με τρία τέρματα, αφού Μουκαντζό (47’), Γουάρις (64’, πεν) και Τουρέ (79’) έφεραν τη Λοριάν στο 3-1 με τη Μπορντό να μειώνει απλά με τον Ουνά στο 89’ (3-2). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες, αφού Γκασαμά και Μπιγιόγκο Πόκο, αποβλήθηκαν αντίστοιχα για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στο 82’. Στους 14 βαθμούς ανέβηκε η Λοριάν, ενώ στους 10 έμεινε στάσιμη η Μπορντό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.