Ligue 1 : Χαμογελαστές Κλερμόν και Οσέρ σε ένα τόσο… νευρικό απόγευμα!

Η Κλερμόν, νίκησε τη Νις με 1-0 σκαρφαλώνοντας αρκετά στην βαθμολογία της Ligue 1. Κερδισμένη σε ένα τόσο… νευρικό απόγευμα – με επτά (!!) αποβολές σε τρία από τα τέσσερα ματς που έγιναν την ίδια ώρα – η Οσέρ με «τρίποντο» ανατροπής στο Μονπελιέ!

Ανζέ – Μπρεστ 1-3

Την πρώτη της νίκη πέτυχε φέτος η ομάδα της Βρετάνης στο Ανζέ με δύο γκολ του Ντουαρόν (10’, 38’) και ένα του Νταρί (65’).
Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν από το 34ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βόσνιου Στεφάνοβιτς, μείωσαν με τον Μαροκινό Μπουφάλ στο 70’

Κλερμόντ – Νις 1-0

Ο Τυνήσιος Καούλ με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο Κλερμόν, βάζοντας την φιλόδοξη – κατά τ’ άλλα – Νις σε μια ακόμα δύσκολη κατάσταση μετά τις ισοπαλίες στα πρώτα δύο ματς του Γαλλικού πρωταθλήματος και τα άγχη, λόγω ήττας, στα πλέϊ-οφ του Κόνφερενς λιγκ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Φλύαροι στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, έγιναν πιο νευρική κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια κόκκινη κάρτα στο Λεμινά (80’) και μια ακόμα αποβολή στο 82’ με δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό Τοντιμπό.
Τα… βάσανα του Ελβετού προπονητή της Λουσιέν Φαβρ δεν έχουν τελειωμό!

Μονπελιέ – Οσέρ 1-2

Τα περισσότερα και πιο έντονα σημάδια εκνευρισμού… της ημέρας διαμόρφωσαν καταστάσεις στο Μονπελιέ όπου η τοπική ομάδα παρότι προηγήθηκε στο 39’ με τον Σακό υποχρεώθηκε σε ήττα απέναντι στην Οσέρ η οποία ισοφάρισε με τον Νούνο ντα Κόστα στο 70’ και πέντε λεπτά αργότερα έκανε την πλήρη ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι του Αουτρέ.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες! Στο τέλος κάθε ημιχρόνου αποβλήθηκαν οι Φαγιάντ (45’), Σαβανιέ (90+4’) από τους γηπεδούχους ενώ οι Νιάγκ (51’) και Ντα Κόστα (84’) είδαν την κόκκινη κάρτα από τους Οζερουά!

Τουλούζ – Λοριάν 2-2

Το ματς στην Τουλούζη δεν είχε αποβολές, όμως είχε σασπένς και αγωνία ως το φινάλε!
Μόλις στο 2’ ο Λοριέν έκανε το 0-1 κι ο Βραζιλιάνος Ραφάο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 31’.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Νιγηριανός Μοφί σε εκτέλεση πέναλτι «νικήθηκε» από τον γκολκίπερ Ντουπέ!
Στο 64’ ο Ολλανδός φορ Νταλίγκα έδωσε το προβάδισμα στην Τουλούζ, όμως στο 84’ με ένα νέο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμπραχίμα Κονέ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.