Μαρσέιγ-Λοριάν 3-2: Αγχωτική νίκη με ευρωπαϊκή αύρα (hls)

Με γκολ του Λιρόλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Φωκαείς έκαναν το 4/4 εντός έδρας επί των ημερών του Σαμπαόλι, πιάνοντας στην 5η θέση τη Λανς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ είχε την κατοχή (76%) ωστόσο ήταν φλύαρη, δεν βρήκε κενούς χώρους, οι Βρετόνοι δεν αντιμετώπισαν ουσιαστικά πρόβλημα για να ανταπεξέλθουν της πίεσης και στο 19′ σε μια άψογη μετάβαση βρήκαν το γκολ.

Ο Βισά πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από το μέσο του γηπέδου, διανύοντας σημαντική απόσταση ανενόχλητος, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μόφι με τον Νιγηριανό να πετυχαίνει το 10ο γκολ του στη φετινή Ligue 1.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε μια διαφορετική Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” με κάθετο παιχνίδι και ουσία. Ο Παγέτ στο 53′ με απίθανο βολέ ύστερα από ασίστ του Μίλικ έκανε το 1-1, για να έρθει ο Λιρόλα τρία λεπτά αργότερα να κάνει την ανατροπή.

Όμως ύστερα από λάθος του Τοβέν, η Μαρσέιγ θα δεχθεί κι άλλο γκολ στο ανοικτό γήπεδο στο 70′ με τον Βισά να δημιουργεί και τον Μόφι να εκτελεί.

Τελικώς, λυτρωτής για τους γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ο Πολ Λιρόλα, με τον Ισπανό να διαμορφώνει το τελικό 3-2 με δυνατό σουτ, και να φέρνει την ομάδα του στους 52 βαθμούς, όσους έχει και η Λανς που είναι στην 5η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Μαρσέιγ (3-4-3): Μανταντά (αρχ.), Περέν (46′ Λουίς Ενρίκε), Μπαλέρδι, Σάκαϊ, Λιρόλα, Καμαρά, Γκέιγ, Κιουιζόνς (76′ Καουί), Παγέτ (90+4′ Ναγκατόμο), Μίλικ, Τοβέν

Προπονητής: Χόρχε Σαμπαόλι

Λοριάν (5-3-2): Ντρεγέρ, Εργκό (65′ Λεφέ), Γκραβιγιόν, Λαπόρτ, Τσάλομπα, Λε Γκοφ, Λεμουάν (αρχ.) (46′ Μονκοντουί), Αμπερζέλ, Λοριοντέ, Μόφι (83′ Γκρμπιτς), Βισά (81′ Μπουαγκάρ)

Προπονητής: Κριστόφ Πελισιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.