Έιμπαρ – Ατλέτικο Μ. 1-2: Απόδραση τίτλου στο 89′ (hls)

H Aτλέτικο με ανατροπή και δύο γκολ του Σουάρες κέρδισε 2-1 στην έδρα την Έιμπαρ και ξέφυγε από τους διώκτες της στην κορυφή της La Liga!

H Aτλέτικο με ανατροπή και δύο γκολ του Σουάρες κέρδισε 2-1 στην έδρα της Έιμπαρ και ξέφυγε από τους διώκτες της στην κορυφή της La Liga!

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τη νίκη της στο ματς της 19ης Αγωνιστικής μετρά έξι σερί νίκες και είναι επτά πόντους μπροστά από τη δεύτερη Ρεάλ και δέκα από την τρίτη Μπαρτσελόνα, με ματς λιγότερο από αμφότερες!
Η Έιμπαρ από την άλλη υπέστη δεύτερη ήττα και παραμένει χαμηλά.
Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά  καθώς ο Καράσκο μάρκαρε τον Μούτο στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο τερματοφύλακας της Έιμπαρ Ντμίτροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση για να ανοίξει το σκορ στο 12′!
Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε κάπως στη συνέχεια να ανοίξει την γηπεδούχο άμυνα με τον Κορέα να έχει σουτ στο δοκάρι.Τελικά η ομάδα του Σιμεόνε τα κατάφερε στο 40ό λεπτό όταν ο Γιορέντε έκλεψε την μπάλα σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τον Άλβαρεθ και ο Σουάρες βρέθηκε στη σωστή θέση για να ισοφαρίσει μέσα στην περιοχή.
Στο β’ οι «ροχιμπλάνκος» συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο δικαιώθηκαν ένα λεπτό πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Αρμπίγια στην περιοχή και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα με «Πανένκα», σφραγίζοντας την απόδραση από το «Ιπουρούα»…
ΕΪΜΠΑΡ (Μενδιλίμπαρ): Νμίτροβιτς – Πόθο, Ολιβέιρα, Μπίγας, Αρμπίγια – Άλβαρεθ, Ντιόπ (90′ Λεόν) – Μούτο (78′ Ένριτς), Εσπόσιτο, Ινούι – Γκαρσία.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. (Σιμεόνε): Όμπλακ – Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένεθ, Φελίπε, Καράσκο – Σαούλ, Γιορέντε, Λεμάρ (46′ Φελιξ) – Σουάρες (90+3′ Κοντογκμπιά), Κορέα (46′ Τορέιρα). 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.