Ρεάλ Μπέτις – Γρανάδα 1-0: Ο Ίσκο είχε την ουσία στην Ανδαλουσία! (highlights)

Η Μπέτις των πολλών απουσιών, με γκολ του Ίσκο στο 76', επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές στη La Liga, στην ανδαλουσιάνικη μονομαχία με τη Γρανάδα και πλησίασε την έκτη θέση στον πόντο!

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, με πολλές απουσίες, ιδίως στην άμυνα (βασικός για δεύτερο σερί ματς ο Παπασταθόπουλος με καλή απόδοση) και στη μεσαία γραμμή, δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη γειτόνισσα, ενώ έχασε κατά τη διάρκεια του ματς λόγω τραυματισμών τους Πέρεθ και Ρουιμπάλ.

Ωστόσο, επέμεινε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε στο 76′, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Ρόκα έστρωσε την μπάλα στον Ίσκο, αυτός σούταρε στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Αρέσο και ξεγέλασε τον πολύ καλό τερματοφύλακα της Γρανάδα, Μπατάγια.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ, είχε προηγουμένως κρατήσει το μηδέν, τόσο σε μεγάλη ευκαιρία του Ντιαό στο 23′, όσο και σε τετ-α-τετ με τον Ίσκο, δευτερόλεπτα πριν από το γκολ.

Η Γρανάδα, που παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας και εξακολουθεί να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, σκόραρε δύο φορές στη διάρκεια του ματς, αμφότερα τα γκολ όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, στο 3′ με τον Ουζούνι και στο 82′ με τον Αρέσο. Πέραν τούτων όμως, ελάχιστα απείλησε.

Στην τελευταία φάση του αγώνα πάντως, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Μπατάγια που είχε ανέβει στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά αφύλακτος για την ισοφάριση, η μπάλα όμως βρήκε σε συμπαίκτη του και η Μπέτις γλίτωσε το «έμφραγμα»!

Ρεάλ Μπέτις (Πελεγρίνι): Ρ. Σίλβα – Ρουιμπάλ (50′ Μπούστο), Πετσέλα, Παπασταθόπουλος, Άμπνερ – Ρόκα, Γουαρδάδο – Λουίζ Ενρίκε, Ίσκο, Πέρεθ (19′ Ντιαό) – Ζοσέ (69′ Φεκίρ).
Γρανάδα (Μεδίνα): Μπατάγια – Μέντες (90′ Μελένδο), Πιατκόφσκι, Μίκελ, Νέβα – Θαραγόθα, Ρουίθ (69′ Γκουμπάου), Βιγιάρ (87′ Ονγκλά), Καγεχόν (69′ Αρέσο) – Ουζούνι (87′ Πουέρτας), Μπογιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.