Ατλέτικο Μ. – Σοσιεδάδ 2-1: Νίκη και αποθέωση (hls)


Δεν διεκδικούσε κάτι περισσότερο από το να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της η Ατλέτικο Μαδρίτης και τα κατάφερε απέναντι στην πολύ καλή, δεν είναι τυχαία 4η στο πρωτάθλημα, Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η “Ατλέτι” επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ και κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων της που παρά την έντονη βροχή σχεδόν γέμισαν το Μετροπολιτάνο.

Το 1-0 έγινε στο 38ο λεπτό από ατομική προσπάθεια για διαγώνιο σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ το 2-0 ήρθε από τον Ναουέλ Μολίνα στο 73ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, από τους Ντε Πολ, Κορέα, Γκριεζμάν για να φτάσει στον σκόρερ που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Σιμεόνε.

Το 2-1 για την Ρεάλ Σοσιεδάδ ήρθε από τον Σέρλοτ με εξαιρετικό πλασέ σε τετ α τετ που τον έβγαλε η πολύ ωραία Μπράις Μέντες. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για περίπτωση offside, ήταν καθαρή και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Αν και πίεση πολύ η Ρεάλ Σοσιεδάδα στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο. Στο τέλος πανηγύρισαν την έξοδο της ομάδας τους στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνοντας την καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Στα αστέρια φυσικά και η Ατλέτικο Μαδρίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.