Γκριεζμάν: «Θέλω να μπω στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε αποφασισμένος να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος», ενώ αναφέρθηκε και στις καλές του εμφανίσεις στα τελευταία ματς της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αρχικά, ο Γκριεζμάν δήλωσε: «Στην Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να κερδίσω πράγματα, να είμαι πολύ σημαντικός παίκτης, να μπω στην ιστορία του συλλόγου και να προσπαθήσω να φθάσω τον Λουίς Αραγονές, όσον αφορά στα γκολ. Εχω στο μυαλό μου αρκετά ρεκόρ και ανυπομονώ να τα καταρρίψω. Παλαιότερα, τα έβλεπα πολύ… μακρυά, αλλά τώρα, πρόκειται για μια ευκαιρία, που δίνεται μια φορά στη ζωή».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε: «Είμαι σε πολύ καλή δυναμική από το Μουντιάλ, το διασκεδάζω πολύ και αυτό φαίνεται. Μπορώ να σκοράρω γκολ, να δώσω ασίστ, να είμαι πολύ ολοκληρωμένος παίκτης και τα καταφέρνω. Όταν μπορώ να αλληλεπιδράσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους, νιώθω καλά, νιώθω ελεύθερος και αυτό με βοηθάει. Η αρχή της χρονιάς, ήταν δύσκολη, γιατί είδα ότι μπορούσα να συνεισφέρω στην ομάδα. Είχα πολύ καλά… πόδια και καλό μυαλό, οπότε ήταν περίπλοκο. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, ήταν καλύτεροι στο να αντέχουν όλα αυτά. Αλλά στο τέλος, η σκληρή δουλειά αποδίδει, όπως πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.