Ατλέτικο Μ. – Αλμερία 2-1: Δύο γκολ και τόσες χαμένες ευκαιρίες… (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε έβδομη διαδοχική νίκη στη Λα Λίγκα σε ματς πάντως που την κράτησε σε εγρήγορση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έχοντας απωλέσει σωρεία ευκαιριών κατά τη διάρκεια του

Μένοντας πιστός στις συνήθειες του ο Αντουάν Γκριεζμάν πέτυχε για τρίτο διαδοχικό εντός ματς κόντρα στην Αλμερία δύο γκολ για να στείλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο “Σίβιτας Μετροπολιτάνο”. Η Αλμερία που δεν είχε νίκη στα τελευταία είκοσι παιχνίδια της εκτός έδρας στη Λα Λίγκα, βρέθηκε να “κυνηγά το σκορ” από το πέμπτο λεπτό, ωστόσο έφτασε στην ισοφάριση στο 37ο λεπτό χωρίς να έχει εκδηλώσει τελική προσπάθεια, καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από αυτογκόλ του Χιμένες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε γρήγορα επιθυμώντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Γάλλο να φτάνει τα ένδεκα τέρματα μετά από ασίστ του Γιανίκ Καράσκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο κυριάρχησε, έχασε σωρεία ευκαιριών για να ξεμπερδέψει με το ματς και στο τέλος αγχώθηκε όταν η Αλμερία ζήτησε πέναλτι το οποίο ο VAR αποσαφήνισε ότι δεν ισχύει αφού εντόπισε για λίγα εκατοστά εκτεθειμένο τον Πορτίγιο που ήταν στη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.