Τζιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ένα και να καίει! (hls)

Ο Άλβαρο Μοράτα ήρθε από τον πάγκο για να δώσει την πρώτη νίκη της Ατλέτικο στην έδρα των Καταλανών με γκολ στις καθυστερήσεις και οι Ροχιμπλάνκος διεύρυναν το αήττητο σερί τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με τους Μαδριλένους να παίρνουν τα ηνία από το 20′ και  μετά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Στο 23′ ο Ντεπάι ύστερα από δημιουργία του Γκριεζμάν αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 37′ και πάλι ο Ολλανδός από εξίσου πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι καλές φάσεις ήταν λιγότερες, με τον Λόπεθ να φτάνει κοντά στο γκολ της χρονιάς, αλλά ο Όμπλακ έσωσε την ομάδα του.
Ο Σιμεόνε χρησιμοποιήσε όλες τις ποιοτικές λύσεις που διέθετε στον πάγκο του και τελικά μία εξ αυτών έδωσε τη λύση, στο 90+1′ ο Γκριεζμάν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κορέα στο πρώτο δοκάρι γύρισε στον Μοράτα που πέτυχε το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε αλλά μέσω VAR μέτρησε κανονικά.

Η Ατλέτικο με σερί 9 αγώνων δίχως ήττα έφτασε στους 48 βαθμούς ούσα μόνη στην τρίτη θέση, ενώ η Τζιρόνα έμεινε στους 30 και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τζιρόνα: Γκασανίγα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεθ, Γουτιέρεθ, Ρομέου (75′ Μαρτίν), Μπ. Γαρθία (αρχ.) (64′ Φερνάντεθ), Αλ. Γαρθία (87′ Εσπινόσα), Τσιχάνκοφ (87′ Βίγια), Καστεγιάνος (75′ Στουάνι), Ρικέλμε

Προπονητής: Μίτσελ Σάντσεθ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Καράσκο (76′ Σαούλ Νιγέθ), Κόκε (αρχ.) (81′ Βιτσέλ), Λεμάρ (62′ Κορέα), Γιορέντε (62′ Ντε Πολ), Ντεπάι (62′ Μοράτα), Γκριεζμάν

Προπονητής: Ντιέγο Σιμεόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.