Αλμερία – Ρεάλ Μπέτις 2-3 : Φρένο στις “γκέλες” σε ματς με κομμένες ανάσες! (hls)

Σπουδαία όσο και δύσκολο, όπως δείχνει και το τελικό 2-3, η νίκη της Μπέτις στην Αλμερία με γκολ των Ρόδρι (6'), Κανάλες (42') και Γκουαρδάδο (71'). Ενδιάμεσα ισοφάρισε (27' Λουίς Σουάρες, Σαμού Κόστα 62') και το πάλεψαν ως το φινάλε οι γηπεδούχοι!

Καλύτερη η Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί σε μια από τις πρώτες προσπάθειές της με τον Ρόδρι στο 6ο έπειτα από σουτ του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο κάθετο δοκάρι. Είχε κι άλλες καλές φάσεις για ένα μεγαλύτερο σκορ με καλή επιθετική λειτουργία και σωστή κάλυψη των χώρων. Οι γηπεδούχοι με τον Κολομβιανό Λους Σουάρες έφτασαν στην ισοφάριση στο 27′ “χτυπώντας” σε μια από τις ανασταλτικές ατέλειες των αντιπάλων τους αλλά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες στον ίδιο τομέα!

Στο 42′ έπειτα από μπαλιά του Ρόντρι κι ωραίο πλασέ του Κανάλες, έγινε το 1-2.

Η Αλμερία έδειξε τον καλύτερό της εαυτό στο πρώτο 20λεπτο του 2ου μέρους όπου πίεσε – και με τις τροποποιήσεις από τον πάγκο – φθάνοντας στο 2-2 με τον Σαμού Κόστα ενώ στο ίδιο διάστημε χρειάστηκε σε 3-4 περιπτώσεις η οξυδέρκεια του γκολκίπερ της Μπέτις προκειμένου να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα για την ομάδα της Σεβίλλης!

Όμως σε εκείνο το σημείο, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι βρήκε στήριγμα στο Μεξικανό Γκουασρδάδο ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-3 στο 70′ και στην συνέχεια συνέβαλε έτσι ώστε η ομάδα του να βελτιώσει το μαρκάρισμα στο χώρο κρατώντας ως το φινάλε έστω κι αν πιέστηκε ως το τελευταίο σφύριγμα, την 5η φετινή εκτός έδρας φετινή της νίκη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.