Αντουάν Γκριεζμάν: Η μονιμότητα τον εκτόξευσε!

Ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, μίλησε για την χαρά του που επέστρεψε στον σύλλογο αυτή τη σεζόν.

Ο Γκριεζμάν έπαιξε στην Ατλέτικο ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα για μια σεζόν στις αρχές του 2021/22, με τους “Los Rojiblancos” να ενεργοποιούν την επιλογή για επιπλέον 12 μήνες δανεισμού, στο τέλος της σεζόν. Παρά την κυνική κίνηση της Ατλέτικο να μην ενεργοποιήσει μια ρήτρα αγοράς στις αρχές του 2022/23, τελικά κατέληξαν σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για να τον επαναφέρουν μόνιμα στη Μαδρίτη.

Αυτή η εξέλιξη αποδείχτηκε ευεργετική για τον Γκριεζμάν, με ορατή ανάκαμψη στη φόρμα του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τρία γκολ και ασίστ στη La Liga πριν από τον Νοέμβριο. Αφού έπαιξε βασικό ρόλο για τους “Les Bleus” στο Κατάρ, επέστρεψε στη Μαδρίτη σε “αστραφτερή” φόρμα, με τρεις ασίστ και ένα γκολ και την ανάδειξη του ως παίκτη του αγώνα στη νίκη 3-0 το Σάββατο επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο Γκριεζμάν φαίνεται να επιστρέφει στον παλιό του καλό εαυτό υπό τον μέντορά του Ντιέγκο Σιμεόνε και ο 31χρονος είναι σίγουρος για ένα δυνατό δεύτερο μισό της σεζόν.
Δεν έχω φτάσει στο καλύτερό μου επίπεδο, αλλά απολαμβάνω να αγωνίζομαι για αυτόν τον προπονητή, αυτήν την ομάδα και αυτόν τον σύλλογο, και ελπίζω να δώσω ακόμα περισσότερα”, είπε στη Diario AS.
Αυτό είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ να είμαι με τους συμπαίκτες μου και όταν κάνω περίεργα χτενίσματα, αυτό σημαίνει ότι είμαι χαρούμενος και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.