Μπέτις – Μαγιόρκα 2-1: Ζορίστηκε αλλά παρέμεινε ψηλά

Η Μπέτις μείωσε την διαφορά της από την δεύτερη Σεβίλλη μετά την δύσκολη όπως εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα.

Η Μπέτις ως συνήθως μπήκε δυνατά και απείλησε στο 18ο λεπτό με τον Άλεξ Μορένο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Πελεγκρίνι λίγο αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κανάλες (1-0, 25ι λεπτό). Η Μαγιόρκα στην μοναδική της φάση στο ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Μουρίτσι στο 30′.

Στην επανάληψη η Μπέτις χωρίς να δημιουργεί, φάνηκε αρκετά κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η Μαγιόρκα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μουρίτσι να φτάνει τα 2 γκολ σε 3 ματς με την φανέλα της ομάδας του Λουίς Γκαρθία (1-1, 75ο λεπτό). Η Μπέτις όμως βρήκε τρόπο να απαντήσει καθώς ο Μπατάλια σταμάτησε με το χέρι το σουτ του Καρβάλιο και ο Γιούλιαμ Ζοσέ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1, 82ο λεπτό).

Η Μπέτις με 46 βαθμούς πάει στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη στο -5 την ερχόμενη αγωνιστική, ενώ η Μαγιόρκα (26β.) παραμένει χαμηλά και μόλις έξι πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.