ΕΠΟ: Kλήρωση σε ξενοδοχείο με παράγοντες

Στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει πως η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία των εκπροσώπων των 8 φιναλίστ.

Από το βράδυ της Κυριακής είχε αρχίσει να γίνεται γνωστό πως πρόθεση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρουσία των εκπροσώπων των 8 φιναλίστ, όπως είχε αιτηθεί μέσω “θέσης” και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» θα διενεργηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.